Sulje

Marques de Casa Concha Merlot

Täyteläinen ryhdikäs viini, jonka tuoksussa mustaherukkaa, kypsiä luumuisia aromeita ja paahteisuutta. Runsas maku, jossa mausteisuutta ja tammen tuomaa savuisuutta. Pehmeät tanniinit, jotka kantavat maun pitkään ja antavat viinille ryhtiä. Ruokasuosituksena riista, lammas ja punainen liha.

Marques de Casa Concha on Concha y Toron menestyksekkäimpiä viinisarjoja. Täyteläinen ryhdikäs viini, jonka tuoksussa mustaherukkaa, kypsiä luumuisia aromeita ja paahteisuutta. Runsas maku, jossa mausteisuutta ja tammen tuomaa savuisuutta. Pehmeät tanniinit, jotka kantavat maun pitkään ja antavat viinille ryhtiä. Ruokasuosituksena riista, lammas ja punainen liha.

Väri: Rubiinin punainen

Maku: Erittäin täyteläinen, tanniininen, marjainen, mausteinen ja tamminen.

Makuprofiili: Mehevä & Hilloinen

Käyttövinkki: Ruokaviiniksi

Maahantuoja: VCT Finland
Maa: Chile
Tuotantoalue: DO Peumo
Tuottaja: Concha y Toro
Alkoholipitoisuus: 14.50
Sokeripitoisuus: 5.0 g/l
Happopitoisuus: 5.0 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Luonnonkorkki
Rypäleet: Merlot
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Viinitalon omistaja Don Melchor de Concha y Toro otti tuottamistaan viineistään talteen itselleen parhaat ja varastoi ne omaan yksityiseen kellariinsa. Suojellakseen viinejään varkailta hän alkoi levittää huhua kellarissa asuvasta paholaisesta. Tästä on peräisin viinien nimi – Casillero del Diablo, suomeksi ”Pirunkellari”. Casillero del Diablo on tunnetuin chileläinen viinimerkki maailmalla.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »