Sulje

Marques de Casa Concha Chardonnay

Marques de Casa Concha on Concha y Toron menestyksekkäimpiä viinisarjoja. Sarjan viinit ovat jo usean vuoden keränneet 90+ pisteen arvosteluja mm. Wine Spectator-lehdeltä.

Marques de Casa Concha on Concha y Toron menestyksekkäimpiä viinisarjoja. Sarjan viinit ovat jo usean vuoden keränneet 90+ pisteen arvosteluja mm. Wine Spectator-lehdeltä. Raikas, monivivahteinen ja pitkälle tuoksun aromeja seuraava maku. Eloisa ja pitkä jälkimaku saa hyvän rungon maaperän mineraalisista aromeista.

Valmistus: Viinikäyminen ja kypsytys sakkansa päällä 11 kuukauden ajan uusissa (30 %) ja toisen ja kolmannen vuoden (70 %) ranskalaisissa tammitynnyreissä.

Väri: Kirkas vaaleankeltainen

Tuoksu: Runsas, päärynäinen ja paahteinen hasselpähkinä.

Maku: Kuiva, keskihapokas, hedelmäinen, yrttinen ja tamminen.

Makuprofiili: Runsas & paahteinen

Käyttövinkki: Ruokaviiniksi

Maahantuoja: VCT Finland
Maa: Chile
Tuotantoalue: Límarí
Tuottaja: Concha y Toro
Alkoholipitoisuus: 14.00 %
Sokeripitoisuus: 2.0 g/l
Happopitoisuus: 7.0 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Luonnonkorkki
Rypäleet: Chardonnay
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Viinitalon omistaja Don Melchor de Concha y Toro otti tuottamistaan viineistään talteen itselleen parhaat ja varastoi ne omaan yksityiseen kellariinsa. Suojellakseen viinejään varkailta hän alkoi levittää huhua kellarissa asuvasta paholaisesta. Tästä on peräisin viinien nimi – Casillero del Diablo, suomeksi ”Pirunkellari”. Casillero del Diablo on tunnetuin chileläinen viinimerkki maailmalla.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »