Sulje

Manon Magnum

Viini saa nimensä naiselta, joka taisteli vapauden puolesta Ranskan vallankumouksessa. Magnum-pullon upea design sekä maistuva sisältö eivät jää noteeraamatta!

Kirkas lohenpunainen viini tuoksuu valkoisille kukille, persikoille ja metsämansikoille. Suussa kuiva, keskihapokas, keskitäyteläinen, runsasarominen ja kestävä.

Valmistus: Rypäleet kerätään yön viileydessä raikkauden säilyttämiseksi ja käytetään lämpökontrolloiduissa terästankeissa hellän puristuksen jälkeen. Viinin annetaan kerätä rakennetta sakkakontaktissa, välillä päälle pumpaten.

Väri: Kirkas lohenpunainen

Tuoksu: Valkoiset kukat, persikka, metsämansikat

Maku: Kuiva, keskihapokas, keskitäyteläinen, runsasarominen ja kestävä

Ruokasuositus: Aperitiiviksi, seurusteluun, tomaattiruoat, kasvisgratiinit, lämpimät voileivät, runsaanmakuiset kalat, kana

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Ranska
Tuotantoalue: AOP Côtes de Provence
Tuottaja: Ravoire et Fils
Alkoholipitoisuus: 12.50 %
Sokeripitoisuus: 1.0 g/l
Happopitoisuus: 4.9 g/l
Pullokoko: 1.5
Korkki: Luonnonkorkki
Alkon tuotenumero: 909858
Rypäleet: Cinsault, Grenache, Syrah
Valikoima: Alkon valikoima

Tuottajan tiedot

Roger Ravoire ja hänen poikansa valmistavat viinejä Luberonin rinteiden juurella, Rhonen laakson ja Provencen alueiden rajamailla. Suvussa on pitkät juuret viininvalmistuksessa, ja Ravoirien taitoihin luottavat useat viininviljelijät niin Rhonessa kuin Provencessakin.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »