Sulje

Lyngrove Platinum Pinotage

Täyteläinen ja mausteinen premium-pinotage Stellenboschista on täsmävalinta lampaalle ja muille voimakkaanmakuisille lihoille!

Tummanpuhuvan punainen viini tuoksuu rehevän hedelmäiselle ja mausteiselle: kypsää luumua ja tummaa kirsikkaa, suklaata, tammen paahteisuutta ja alkavaa nahkaisuutta. Suussa kuiva, erittäin täyteläinen ja voimakas, tiivisarominen ja kypsän tanniininen. Jälkimaku on lämmittävän mausteinen.

Valmistus: Kontrolloitu käyminen terästankeissa ja kypsytys sekä ranskalaisissa että amerikkalaisissa 300 l tammitynnyreissä 15 kuukautta (30 % tynnyreistä uusia).

Väri: Tummanpuhuvan punainen

Tuoksu: Kypsää luumua ja tummaa kirsikkaa, suklaata, tammen paahteisuutta ja alkavaa nahkaisuutta

Maku: Kuiva, erittäin täyteläinen ja voimakas, tiivisarominen ja kypsän tanniininen. Jälkimaku on lämmittävän mausteinen.

Ruokasuositus: Täsmävalinta lampaalle ja muille voimakkanmakuisille liharuoille

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Etelä-Afrikka
Tuotantoalue: WO Stellenbosch
Tuottaja: Lyngrove
Alkoholipitoisuus: 14.50
Sokeripitoisuus: 3.0 g/l
Happopitoisuus: 5.5 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Metallinen kierrekapseli
Rypäleet: Pinotage
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Lyngroven viinitila sijaitsee Stellenboschin laatuviinialueella Etelä-Afrikassa. Tilan 80 hehtaarin viljelykset nauttivat Atlantin viilentävistä tuulista sekä Heidergbergin vuoriston suojasta.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »