Sulje

Livon Villa Chiopris Sauvignon Blanc

Aromikas, keskitäyteläinen sauvignon blanc Friulin alueelta risotoille ja kalapastoille

Oljenkeltainen, intensiivinen viini tuoksuu salvialle, viherpippurille ja hasselpähkinöille. Suussa kuiva viini on mukavan hedelmäinen ja keskihapokas, miellyttävän tasapainoinen ja puhdas.

Valmistus: Hellä horisontaalipuristus 8 tunnin ajan. Käyminen tapahtuu 15-asteisissa terästankeissa, jonka jälkeen kypsytys samoissa tankeissa hiivasakan päällä 4kk. Kellarikypsytys, kunnes viini on valmis markkinoille.

Väri: Oljenkeltainen

Tuoksu: Hedelmäinen, yrttinen

Maku: Kuiva, keskihapokas ja hedelmäinen

Ruokasuositus: Kalat, risotot, äyriäiset, yrttilisukkeet

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Italia
Tuotantoalue: DOC Friuli Grave
Tuottaja: Livon
Alkoholipitoisuus: 12.00 %
Pullokoko: 0.75
Korkki: Luonnonkorkki
Rypäleet: Sauvignon Blanc
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Dorino Livon osti ensimmäiset tarhansa 1964 ja siitä lähtien perheyritys on laajentunut tarha tarhalta, alue alueelta, ja nykyisin he viljelevät myös Chianti Classicossa sekä Umbrian Montefalcossa. Friulissa viinejä on viljelty jo Rooman imperiumin aikoihin, ja perheyritys jatkaa perinteitä Colli Orientali del Friulin kukkuloiden katveessa, korjauttamastaan Locanda Villa Chopriksesta käsin.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »