Sulje

Lenz Moser Prestige Beerenauslese

Hyvän hinta-laatusuhteen omaava jälkiruokaviini Itävallan arvostetulta Lenz Moserilta! Pieniin herkutteluhetkiin, esimerkiksi kahvin sijaan tortuille ja kakuille!

Vaalean kullankeltainen viini tuoksuu kutsuvasti aprikoosille, ananakselle, päärynälle, aavistuksen jalohomeelle ja hunajalle. Suussa makea, keskitäyteläinen, raikkaan hapokas, runsaan aromikas ja pitkä.

Valmistus: Beerenauslese -luokitellun viinin rypäleet kerätään valikoiden, kun jalohometta alkaa ilmestyä myöhään syksyllä. Makeat rypäleet sekä osittain jalohomeen kurtistamat rypäleet puristetaan ja käytetään viiniksi haluttuun alkoholiasteeseen saakka, jolloin rypäleiden luonnollista sokeria on vielä jäljellä.

Väri: Vaalean kullankeltainen

Tuoksu: Aprikoosi, ananas, päärynä, jalohome, hunaja

Maku: Makea, keskitäyteläinen, raikkaan hapokas, runsaan aromikas ja pitkä

Ruokasuositus: Kakut, tortut, useat kevyet jälkiruoat, sinihomejuusto

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Itävalta
Tuotantoalue: Burgenland
Tuottaja: Lenz Moser
Alkoholipitoisuus: 12.50 %
Sokeripitoisuus: 108.0 g/l
Happopitoisuus: 6.3 g/l
Pullokoko: 0.375
Korkki: Luonnonkorkki
Rypäleet: Chardonnay|Neuburger|Pinot Blanc|Sämling|Welschriesling
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Lenz Moserin nimi liitetään erottamattomasti Itävallan upeimpien viinien tuotantoon. Päätila sijaitsee Rohndorfissa Kremsin lähellä, lisäksi heillä on tilat Weinviertelissä ja Burgenlandissa. Lenz Moser uhraa paljon aikaa ja rahaa tutkimukseen, kehitykseen ja teknologiaan. Perinteet ja modernit viininvalmistustekniikat mahtuvat hyvin saman katon alle – ekologisia näkökantoja unohtamatta.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »