Sulje

Kyrö Pink Gin

Kyrö Distillery Companyn tuoteperheen uusin tulokas – brutaalisti pinkki gini

Perinteisesti valmistettu Kyrö Pink Gin on kuparipannu tislattu gini, johon on uutettu aitoja luonnosta kerättyjä puolukoita, mansikoita ja raparperia – suomalaisten metsien ja puutarhojen parhaimmistoa.

Tuoksu: Mansikkaa, vaniljaa, raparperia, puolukkaa, katajanmarjaa

Maku: Makean vaniljainen ja mansikkainen, happaman puolukkainen ja raparperinen, sitruksinen

Käyttövinkki: 4 cl Kyrö Pink Gin, Fever Tree Light Tonic, paljon jäitä, verigreipin siivu

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Suomi
Tuottaja: Kyrö Distillery Company
Alkoholipitoisuus: 38.2 %
Sokeripitoisuus: 55.00 g/l
Pullokoko: 0.5
Korkki: Synteettinen korkki
Alkon tuotenumero: 923832
Valikoima: Alkon valikoima, Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Kuten moni muukin hyvä idea, sai ajatus Kyrö Distillery Companysta alkunsa saunan lauteilla, kun viisi ystävystä siemaili amerikkalaista ruisviskiä. Pojat pohtivat, miksi ei voisi Suomessakin tislata ruisviskiä. Suomalaisethan kuluttavat kuusi kertaa enemmän ruista kuin muu maailma ja ruisleipä valittiin viralliseksi kansallisruoaksikin. Siitä idea kehkeytyi nopeasti eteenpäin ja oivallinen paikka tislaamolle löytyi vanhasta osuusmeijeristä, Isostakyröstä.

Pienen remontoinnin jälkeen, pannut kuumenivat ensimmäisen kerran vuonna 2014. Tänä päivänä Kyrö Distillery on useita kansainvälisiä palkintoja voittanut ruistislaamo, jonka tuotteita myydään jo lähes kolmessakymmenessä maassa. Ruis on vahvasti kaiken tekemisen keskiössä ja ruisviskin lisäksi tuoteportfoliossa on myös ruisginejä ja ruisbittereitä.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »