Sulje

Kyrö Pale Rye Bitter

Aromikasta kuusta, koivua ja pihlajanmarjaa yhdistettynä rukiin lempeään mausteisuuteen

Valmistus: Olemme tislanneet humalaa, kuusta, koivua sekä pihlajanmarjaa ja yhdistäneet ne rukiin lempeään mausteisuuteen – tästä on syntynyt Kyrö Pale Rye Bitter, virkistävä ja ruokahalua herättävä tuulahdus raikkaasta keväästä. Tarjoaa katkeran aloituksen tilaisuuteen kuin tilaisuuteen

Väri: Vaalean kirkas

Tuoksu: Kuusimetsää, sitrusta, koivua, mallasta

Maku: Humalainen sekä yrttinen vivahde, joka heijastelee Suomen valoisien kesäöiden tuoksua ja makua

Käyttövinkki: Parhaimmillaan Tonic-veden kanssa greippiviipaleen kera tai sellaisenaan nautittavaksi.

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Suomi
Tuottaja: Kyrö Distillery Company
Alkoholipitoisuus: 33.00%
Pullokoko: 0.5
Korkki: Synteettinen korkki
Alkon tuotenumero: 120476
Valikoima: Alkon valikoima, Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Kuten moni muukin hyvä idea, sai ajatus Kyrö Distillery Companysta alkunsa saunan lauteilla, kun viisi ystävystä siemaili amerikkalaista ruisviskiä. Pojat pohtivat, miksi ei voisi Suomessakin tislata ruisviskiä. Suomalaisethan kuluttavat kuusi kertaa enemmän ruista kuin muu maailma ja ruisleipä valittiin viralliseksi kansallisruoaksikin. Siitä idea kehkeytyi nopeasti eteenpäin ja oivallinen paikka tislaamolle löytyi vanhasta osuusmeijeristä, Isostakyröstä.

Pienen remontoinnin jälkeen, pannut kuumenivat ensimmäisen kerran vuonna 2014. Tänä päivänä Kyrö Distillery on useita kansainvälisiä palkintoja voittanut ruistislaamo, jonka tuotteita myydään jo lähes kolmessakymmenessä maassa. Ruis on vahvasti kaiken tekemisen keskiössä ja ruisviskin lisäksi tuoteportfoliossa on myös ruisginejä ja ruisbittereitä.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »