Sulje

Kyrö Dairy Cream

Kyrö Distilleryn koti on vanhassa Isonkyrön osuusmeijerissä. Meijerin historia ja nykyhetki kohtaavat kermaliköörissämme!

Valmistus: Kyrö Distillery Companyn kermaliköörissä täyteläinen maku syntyy yksinkertaisista aineksista: lähikermasta, ruisviskistä ja aidolla vaniljalla sekä lakritsilla maustetusta ruistisleestä. Pohjana on käytetty 100 % suomalaista täysjyvä ruistislettä sekä mallastettua ruisviskiä. Kyrö Dairy Cream ei sisällä laktoosia, gluteenia eikä lisättyjä maku- tai väriaineita.

Väri: Maitokahvinruskea

Tuoksu: Kermainen ja vaniljainen missä rukiin vivahteita

Maku: Kaakaoinen, lakritsinen ja toffeinen

Käyttövinkki: Nauti jäiden kanssa tai lempikahviisi sekoitettuna – kylmänä tai kuumana.

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Suomi
Tuottaja: Kyrö Distillery Company
Alkoholipitoisuus: 16.0 %
Sokeripitoisuus: 193 g/l
Pullokoko: 0.5
Korkki: Kierrekorkki
Alkon tuotenumero: 948364
Valikoima: Alkon valikoima, Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Kuten moni muukin hyvä idea, sai ajatus Kyrö Distillery Companysta alkunsa saunan lauteilla, kun viisi ystävystä siemaili amerikkalaista ruisviskiä. Pojat pohtivat, miksi ei voisi Suomessakin tislata ruisviskiä. Suomalaisethan kuluttavat kuusi kertaa enemmän ruista kuin muu maailma ja ruisleipä valittiin viralliseksi kansallisruoaksikin. Siitä idea kehkeytyi nopeasti eteenpäin ja oivallinen paikka tislaamolle löytyi vanhasta osuusmeijeristä, Isostakyröstä.

Pienen remontoinnin jälkeen, pannut kuumenivat ensimmäisen kerran vuonna 2014. Tänä päivänä Kyrö Distillery on useita kansainvälisiä palkintoja voittanut ruistislaamo, jonka tuotteita myydään jo lähes kolmessakymmenessä maassa. Ruis on vahvasti kaiken tekemisen keskiössä ja ruisviskin lisäksi tuoteportfoliossa on myös ruisginejä ja ruisbittereitä.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »