Sulje

Klosterkeller Siegendof O’Dora

Elegantti itävaltalainen cabernet-blendi, jossa on hämmästyttävä aromien kirjo ja hieno kypsytyspotentiaali!

Purppuranpunainen viini on herkkä ja raikas. Sen tuoksussa voi aistia luumua, mustaherukkaa, appelsiinin kuorta, hentoa tupakkaista mausteisuutta, orastavaa nahkaisuutta ja nugaata. Suussa kuiva ja raikkaan hapokas, keskitäyteläinen ja keskitanniininen, elegantti ja tasapainoinen.

Valmistus: Klosterkeller Siegendorf kypsyy 18 kuukautta Allier -tammessa: 50 % uusissa ja 50 % vanhoissa tynnyreissä.

Väri: Purppuranpunainen

Tuoksu: Luumu, mustaherukka, appelsiinin kuori, aavistus tupakkaa, hiven nugaata

Maku: Keskitäyteläinen, kuiva, hapokas, keskitanniininen, elegantti

Ruokasuositus: Lammas, naudanliha, puolikovat juustot

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Itävalta
Tuotantoalue: Qualitätswein Burgenland
Tuottaja: Lenz Moser
Alkoholipitoisuus: 14.00 %
Sokeripitoisuus: 3.4 g/l
Happopitoisuus: 4.9 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Luonnonkorkki
Rypäleet: Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Lenz Moserin nimi liitetään erottamattomasti Itävallan upeimpien viinien tuotantoon. Päätila sijaitsee Rohndorfissa Kremsin lähellä, lisäksi heillä on tilat Weinviertelissä ja Burgenlandissa. Lenz Moser uhraa paljon aikaa ja rahaa tutkimukseen, kehitykseen ja teknologiaan. Perinteet ja modernit viininvalmistustekniikat mahtuvat hyvin saman katon alle – ekologisia näkökantoja unohtamatta.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »