Sulje

Kendermanns Organic

Kendermann on viinitalo, jonka viineissä yhdistyvät saksalainen laatu ja luonnonmukaisuus. Puolikuiva aromikkaiden lajikkeiden blendi!

Vaalea vihertävänkeltainen viini tuoksuu päärynälle, limelle, hunajamelonille ja hieman yrttiselle. Suussa puolikuiva, lempeän hapokas, kevyt ja herkän aromikas.

Valmistus: Viinitarhoilla toimenpiteet ovat luonnonmukaisia. Viinit käytetään lämpökontrolloiduissa terästankeissa vaalien rypäleiden herkkiä aromeja.

Tuoksu: Päärynä, lime, hunajameloni, kevyet yrtit

Maku: Puolikuiva, lempeän hapoas, kevyt ja herkän aromikas

Makuprofiili: Pirteä ja hedelmäinen

Ruokasuositus: Kevyet kalaruoat ja salaatit, aasialainen keittiö

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Saksa
Tuotantoalue: Qualitätswein Rheinhessen
Tuottaja: Reh Kenderman
Alkoholipitoisuus: 11.00%
Sokeripitoisuus: 17.0 g/l
Happopitoisuus: 5.5 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Metallinen kierrekapseli
Alkon tuotenumero: 583347
Rypäleet: Müller-Thurgau, Silvaner, Scheurebe, Riesling
Valikoima: Alkon valikoima

Tuottajan tiedot

Reh Kendermanin yhtiön visiona on taata rypäleen laatu viljelyksiltä pulloon asti. Viinintekijät osallistuvat aktiivisesti viljelijöiden kanssa rypäleiden kasvattamiseen, tavoitteena kypsät, terveet rypäleet sekä ympäristö. Yhtiön intohimo laatuviiniin on säilynyt jo 80 vuotta. 1900-luvun alkupuolella perustettu Reh Kendermannin tietotaito on siirtynyt sukupolvelta toiselle – perinne ja uudistus samoissa käsissä.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »