Sulje

Kendermanns Marienglöckhen Liebfraumilch

Liebfraumilch on matala-alkoholinen ja lempeä viini, joka sisältää rypäleiden luonnollista makeutta.

Vaalea sitruunankeltainen viini tuoksuu trooppisen hedelmäiselle: passiohedelmän ja persikan seasta löytyy mandariinihilloa ja kevyttä kukkaisuutta. Suussa puolimakea, lempeän hapokas ja runsaan aromikas.

Valmistus: Viini on käytetty lämpökontrolloiduissa terästankeissa rypäleiden aromikkuutta korostaen. Käyminen on keskeytetty kun alkoholiprosentti on saavuttanut 8, ja osa rypäleiden luonnollisista sokereista on jäljellä.

Tuoksu: Persikka, passionhedelmä, mandariinihillo, kukkia

Maku: Puolimakea, kevyt, matala-alkoholinen ja lempeä, makean aromikas

Makuprofiili: Lempeä ja makeahko

Ruokasuositus: Makeutensa ja matalan alkoholiprosenttinsa ansiosta viini on mitä oivallisin kumppani rohkeasti maustetuille ruoille!

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Saksa
Tuotantoalue: Qualitätswein Rheinhessen
Tuottaja: Reh Kenderman
Alkoholipitoisuus: 8.00%
Sokeripitoisuus: 40.0 g/l
Happopitoisuus: 5.3 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Metallinen kierrekapseli
Alkon tuotenumero: 007316
Rypäleet: Riesling, Rivaner, Silvaner, Kelner
Valikoima: Alkon valikoima

Tuottajan tiedot

Reh Kendermanin yhtiön visiona on taata rypäleen laatu viljelyksiltä pulloon asti. Viinintekijät osallistuvat aktiivisesti viljelijöiden kanssa rypäleiden kasvattamiseen, tavoitteena kypsät, terveet rypäleet sekä ympäristö. Yhtiön intohimo laatuviiniin on säilynyt jo 80 vuotta. 1900-luvun alkupuolella perustettu Reh Kendermannin tietotaito on siirtynyt sukupolvelta toiselle – perinne ja uudistus samoissa käsissä.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »