Sulje

Jura 10 Year Old Single Malt

Viski on osa Jura tislaamon ”Signature Series” viskisarjaa joka lanseerattiin 2018!

Valmistus: Viski on kypsynyt 10 vuotta. Alkuun Amerikan valkotammitynnyreissä ja lopuksi viimestelty käytetyissä Oloroso Sherry tynnyreissä.

Väri: Kultaan vivahtava kupariruskea

Tuoksu: Hedelmäinen, pippurinen ja suklainen.

Maku: Nektaria, inkivääria ja tuorejauhottua kahvi. Makea sherrymäinen ja maltillinen savuinen loppumaku.

Käyttövinkki: Sellaisenaan tai pienellä vesilisäyksellä, jolloin maut pääset parhaiten esiin. Sopii erinomaisesti erilaisiin viskicoktaileihin.

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Skotlanti
Tuotantoalue: Isle of Jura
Tuottaja: Isle of Jura Distillery
Alkoholipitoisuus: 40.00%
Pullokoko: 0.7
Korkki: Luonnonkorkki
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Jura Distillery sijaitsee Juran saarella Skotlannissa, Islay saaren pohjoispuolella. Juran perinteikkäällä tislaamolla on pitkä historia; se rakennettiin vuonna 1810, toiminta lopetettiin 1800-luvun loppupuolella, kunnes se avattiin uudestaan toimivaksi tislaamoksi vuonna 1963.

Nykyään Jura Distillery on saaren ainoa viskitislaamo. Tällä pienellä saarella, josta löytyy vain yksi kauppa, yksi päätie, yksi pubi ja yksi tislaamo, on vain noin 200 asukasta, mutta peuroja sitäkin enemmän  – noin 5000.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »