Sulje

Jekel Pinot Noir

Jekel Pinot Noir rypäleet tulevat Rancho Solo-tarhalta Salinas laaksosta, Montereyn pohjoisosasta, joka on laakson viileämpiä osia. Täällä rauhallinen, tasainen ja viileä tuuli Tyyneltä valtamereltä kulkeutuu Santa Lucia vuorten kuilujen läpi laaksoon  viilentäen köynnöksiä iltapäivällä. Tarhan maaperä on hiekkaista ja kivistä, hyvin vettä läpäisevää ja köynnökset on istutettu itä-länsisuuntaisesti.

Valmistus: Kasvukauden 2014 sato korjattiin ennätysaikaisin, johtuen varhaisesta keväästä. Sadonkorjuu Syyskuun 2014 alussa. Kypsytetty 11 kuukautta Ranskalaisissa tammitynnyreissä.

Tuoksu: Ruusunvesi, boysenmarjainen, aniksinen

Maku: Energinen hapokkuus, kirsikkainen, kanelinen ja vaniljainen. Silkkiset tanniinit kehystävät makua ja pitkässä jälkimaussa on mielekkäästi yrttejä sekä mineraalisuutta

Makuprofiili: Marjaisa & raikas

Ruokasuositus: Nauti grillatun tai savustetun lohen kanssa. Sopii erinomaisesti rosmariinimaustetun grillatun kanan kanssa, paahdettujen vihannesten, sienirisoton sekä kypsytettyjen juustojen kanssa.

Käyttövinkki: Erinomainen viini noutopöytään.

Maahantuoja: VCT Finland
Maa: Yhdysvallat
Tuotantoalue: Monterey
Tuottaja: Jekel Vineyards
Alkoholipitoisuus: 13,50 %
Sokeripitoisuus: 1,0g/l
Happopitoisuus: 5,7 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Luonnonkorkki
Rypäleet: Pinot Noir
Valikoima: Ravintolavalikoima

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »