Sulje

Hine Antique XO Grande Champagne 1er Cru

Moniulotteinen Grande Champagne Premier Cru -konjakki on sekoitettu yli 40 eri konjakkitisleestä ja kypsytetty pienissä tammitynnyreissä vähintään 10 vuotta.

Valmistus: Hine Antique XO Grande Champagne Premier Cru -konjakki on sekoitettu yli 40 eri konjakkitisleestä. Se on kypsytetty pienissä tammitynnyreissä vähintään 10 vuotta. Rypäleet tätä konjakkia varten tulevat Grand Champagnen alueelta, joka on Cognacin alueen arvostetuin.

Väri: Meripihkanruskea

Tuoksu: Tuoksussa vaniljaa, hunajaa, uuniomenaa, mausteita, nahkaa ja lakritsia

Maku: Moniulotteinen, rikas ja pitkä maku

Käyttövinkki: Sellaisenaan hyvän aterian päätteeksi

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Ranska
Tuottaja: Hine Cognac
Alkoholipitoisuus: 40.00%
Sokeripitoisuus: 6.9 g/l
Pullokoko: 0.7
Korkki: Luonnonkorkki
Alkon tuotenumero: 935427
Valikoima: Alkon valikoima, Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

1790 nuori Thomas Hine lähti Dorsetista Englannista etsimään onneaan Ranskaan. Hän valitsi Cognacin alueen asuinpaikakseen -ehkä siksi, että hänen perheensä, joka asui rannikolla Englannissa, oli vahvasti mukana tuona aikana hyvin yleisessä konjakin salakuljetuksessa. Aika oli Ranskan vallankumouksen aikaa ja Thomas Hine pidätettiin vakoojana ja oli vangittuna Jarnacin linnassa. Vapauduttuaan hän nai Francoise Elisabethin, jonka isä omisti konjakkiyrityksen Jarnacissa. Naimakauppansa myötä hän sai uuden uran ja elämänmittaisen intohimon konjakkiin. Hänestä tulikin kuuluisa konjakin tuntija ja erittäin vaatelias rypäleiden ostaja. Vuosien kuluessa hän nosti konjakin valmistuksen taidon ihan uudelle tasolle ja vuonna 1817 hän antoi yritykselle nimen Thomas Hine & Co. Kuollessaan 1822 Thomas Hine jätti jälkeensä kukoistavan liikeyrityksen, tunnetun nimen ja konjakkia, jota arvostettiin ympäri maailmaa poikkeuksellisen korkean laadun vuoksi. Hine-konjakkitalon tunnuslause on: ”Tee vähän mutta täydellistä”.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »