Sulje

Harveys Bristol Cream

Makean ylellinen sherry, jota britit rakastavat jälkiruokana tai sen seuralaisena. Säilyy avattuna pitkään ja sopii monenlaiseen herkkuhetkeen, vaikkapa jäätelön kanssa!

Tumman meripihkan ruskea sherry on tuoksultaan erittäin makea: rusinaa, viikunaa, kahvia, suklaata ja pähkinää. Suussa makea mutta eloisan hapokas ja pehmeän sherryarominen, runsas ja varsin aromikas toteuttaen tuoksun lupaukset.

Valmistus: Harvey´s Bristol Cream on sekoitus Jerez'n herkkää finoa, ikääntynyttä amontilladoa, aromikasta olorosoa sekä erityisesti makeaa Pedro Ximenez -rypälelajiketta. Nimensä mukaan se pullotetaan Bristolissa, Englannissa yritykselle tunnusomaiseen siniseen pulloon.

Väri: Tumman meripihkan ruskea

Tuoksu: Rusinaa, viikunaa, kahvia, suklaata ja pähkinää

Maku: Makea ja täyteläinen, voimakas mutta pehmeä, runsaan viikunainen ja rusinainen, mukana kahvia, pähkinää ja suklaata

Ruokasuositus: Sellaisenaan digestiiviksi tai keksien, kuivakakkujen, jäätelön ja vanukkaiden kanssa

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Espanja
Tuotantoalue: DO Jerez-Xerez-Sherry
Tuottaja: Harveys
Alkoholipitoisuus: 17.50%
Sokeripitoisuus: 140.0 g/l
Happopitoisuus: 3.3 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Luonnonkorkki
Alkon tuotenumero: 003591
Rypäleet: Palomino, Pedro Ximénez
Valikoima: Alkon valikoima, Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

John Harvey & Sons on perustettu Bristoliin, Englantiin vuonna 1796. Alusta asti firma erikoistui tuomaan väkevöityjä viinejä Espanjasta ja Portugalista. Yhtiön tunnetuin tuote on Harveys Bristol Cream.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »