Sulje

Graham’s 40 Years Old Tawny Port

Hieno ja moniulotteinen tawny on neljän sukupolven pitkäjänteisen työn hedelmä; siinä yhdistyvät täydelliseen harmoniaan nykyisen kellarimestarin, hänen isänsä, isoisänsä ja isoisoisänsä kypsyttämät portviinit!

Kultaan vivahtavaa meripihkaa reunustaa kypsään ikään viittaava vihertävä reunus. Tuoksu on antava mutta herkkä ja moniulotteinen; siinä yhdistyvät kypsät hedelmät ja kukat pitkän kypsytyksen tuomiin aromeihin, kuten rusinaan, viikunaan, kuivattuun appelsiinkuoreen, taateliin, pähkinöihin, suklaaseen. Suussa makea, pehmeä mutta ryhdikäs. Erittäin runsas makumaailma on eloisa ja viipyy suussa lähes loputtomiin!

Valmistus: Graham's 40 Years Old Tawny tuo nykypäivään vuosikymmenien takaisen perinteen. Graham'sin pääkellarimestari sekoittaa täydelliseen harmoniaan portviinejä, joita ovat hänen lisäkseen panneet kellariin hänen isänsä, isoisänsä ja isoisoisänsä. Kukin kellarimestari vuorostaan valikoi parhaita viinieriä jätettäväksi kypsymään tulevia sukupolvia varten. Graham's 40 Years Old Tawny Port on heille, jotka arvostavat erityisen pitkän kypsytysajan luomaa moniulotteita ja pehmeää makujen sinfoniaa.

Väri: Kultaista meripihkan väriä reunustaa aavistus vihreää.

Tuoksu: Moniulotteinen ja ikääntymisen mukana voimistunut; kukkia, rusinaa, viikunaa, kuivattua appelsiininkuorta, taatelia, pähkinää, suklaata.

Maku: Makea, ryhdikäs ja rikas, siitä löytyy niin herkkää hedelmää ja rusinaa kuin paahdettua toffeeta ja suklaata. Upea jälkimaku.

Ruokasuositus: Sellaisenaan jälkiruoaksi tai tumman suklaan kumppanina.

Käyttövinkki: Tarjoa portviini aina hyvin viilennettynä riittävän suuresta, laadukkaasta viinilasista (esim. valkoviinilasi).

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Portugali
Tuotantoalue: Douro
Tuottaja: W. & J. Graham's
Alkoholipitoisuus: 20.00%
Sokeripitoisuus: 113.9 g/l
Happopitoisuus: 5.0 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Korkkitulppa
Rypäleet: Tinta Barocca, Tinta Roriz, Tinto Cão, Touriga Franca, Touriga Nacional
Valikoima: Ravintolavalikoima

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »