Sulje

Graham’s 20 Years Old Tawny Port

Useasti palkittu upea, keskimäärin 20-vuotta kypsytettyjen portviinien sekoitus on runsas ja intensiivinen. Kypsä hedelmäisyys sekä pähkinät, viikunat ja kuivatut hedelmät maistuvat vivahteikkaassa viinissä todella pitkään!

Kultaan vivahtavassa meripihkan värisessä tawnyssa on runsas ja moniulotteinen tuoksu; pähkinöitä, viikunaa, rusinaa, taatelia, appelsiininkuorta ja kypsää aprikoosia seuraa lempeä hienostunut mausteisuus. Suussa makea, ryhdikkään hapokas, tiivis, pehmeä, upean tasapainoinen ja erittäin pitkä.

Valmistus: Graham's 20 Years Old Tawny Port on kypsynyt vanhoissa tammitynnyreissä keskimäärin 20 vuotta. Graham'sin elegantit viinit syntyvät kellarimestarin vuosien kokemuksella maistaa ja ennustaa erilaisten viinien tuleva avioliitto, jossa pitkän tammikypsytyksen tuomat aromit sekä hedelmäisyys ovat täydellisessä tasapainossa.

Väri: Kultaan vivahtava meripihkan väri.

Tuoksu: Pähkinää, viikunaa, taatelia, kypsää aprikoosia, appelsiininkuorta, mausteita.

Maku: Pehmeän makea ja runsas, moniulotteinen ja tasapainoinen. Pitkä ja elegantti jälkimaku.

Ruokasuositus: Pähkinät, kuivatut hedelmät, hedelmäkakut, crème brûlée.

Käyttövinkki: Tarjoa portviini aina hyvin viilennettynä riittävän suuresta, laadukkaasta viinilasista (esim. valkoviinilasi).

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Portugali
Tuotantoalue: Douro
Tuottaja: W. & J. Graham's
Alkoholipitoisuus: 20.00%
Sokeripitoisuus: 117.9 g/l
Happopitoisuus: 4.7 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Korkkitulppa
Rypäleet: Tinta Barocca, Tinta Roriz, Tinto Cão, Touriga Franca, Touriga Nacional
Valikoima: Ravintolavalikoima

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »