Sulje

Gancia Americano 1 l

Klassinen italialainen viinipohjainen, makea mutta raikastavan katkera aperitiivi – sellaisenaan tai drinkkien ainesosana. Säilyy myös avattuna pitkään!

Kirkkaan punainen väkevöity viini tuoksuu aromaattisen kutsuvalle: verigreippiä ja appelsiininkuorta maustavat koiruoho, kaneli, kiinanpuu ja fenkolin siemenet. Suussa makea mutta raikastavan katkera juoma toistaa tuoksun aromit ja lämmittää suussa pitkään.

Valmistus: Alkoholilla terästettyyn viinipohjaan sekoitetaan yrttejä, mausteita ja sokeria. Suodatuksen jälkeen juoman annetaan tasaantua tankeissa ennen pullotusta. 

Väri: Kirkkaan punainen

Tuoksu: Aromaattinen ja mausteinen: verigreippi, appelsiininkuori, koiruoho, kaneli, kiinanpuu, fenkolin siemenet

Maku: Makea mutta raikastavan katkera ja mausteinen maku toistaa tuoksun aromit ja lämmittää suussa pitkään

Ruokasuositus: Aperitiivi tai drinkkien ainesosa. Gancia Americano on erinomainen aperitiivi ja drinkkien ainesosa, kokeile esim. "Americanissimo": loraus Americanoa lasiin jossa runsaasti jäitä, päälle Gancian Proseccoa tai Astia, koristeeksi appelsiiniviipale.

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Italia
Tuottaja: Gancia
Alkoholipitoisuus: 14.50
Sokeripitoisuus: 210.0 g/l
Happopitoisuus: 4.2 g/l
Pullokoko: 1
Korkki: Metallinen kierrekapseli
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Carlo Gancia perusti Italian vanhimman kuohuviinitalon Gancian 1850-luvulla. Opiskeltuaan  kuohuviinin valmistusta Ranskan Champagnessa, hän palasi kotiseudulleen Piemonteen ja aloitti viinintuotannon Canellissa.  Carlo Gancian tuotua vuonna 1865 markkinoille ensimmäisen italialaisen kuohuviinin – perinteisellä samppanjamenetelmällä moscato-rypäleistä valmistetun Asti Spumanten – sen suosion kasvulle ei tuntunut olevan rajoja. Aktiivisen markkinoinnin ja viennin nopean kehittymisen myötä Astista tuli nopeasti maailman toiseksi tunnetuin kuohuviini heti samppanjan jälkeen. 150 vuotta myöhemmin ikinuori Gancia on edelleen Italian johtava kuohuviinitalo. Suomessa Gancia Asti on ylivoimaisesti suosituin makea kuohuviini, ja DOC-luokituksen omaava Gancia Prosecco kasvattaa suosiotaan kuplivien juomien ystävien keskuudessa.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »