Sulje

Coto de Imaz Reserva

Tammitynnyreissä sekä pullossa kypsynyt Riojan Reserva on pehmeä, kypsän kirsikkainen ja paahteinen kumppani riistalle ja grillatulle lihalle.

Tumman rubiininpunainen viini tuoksuu kypsän kirsikkaiselle ja tyylikkään paahteiselle. Suussa kuiva, keskihapokas ja pehmeän tanniininen, kypsän hedelmäinen makumaailma täydentyy kaakaon ja vaniljan aromeilla.

Valmistus: Rypäleet tätä viiniä varten on kerätty Rioja Altan alueelta. Käyminen terästankeissa ja kypsytys 16 kk uusissa amerikkalaisissa tammitynnyreissä. Ennen myyntiin laskua pullokypsytys vähintään 3 vuotta.

Väri: Tumman rubiininpunainen

Tuoksu: Kypsän kirsikkainen, tyylikkään paahteinen

Maku: Kuiva, keskihapokas, pehmeän tanniininen. Kypsää kirsikkaa, kaakaota ja vaniljaa

Ruokasuositus: Riista, linturuoat, grillatut lihat

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Espanja
Tuotantoalue: DOCa Rioja
Tuottaja: El Coto
Alkoholipitoisuus: 13.50 %
Sokeripitoisuus: 3.0 g/l
Happopitoisuus: 3.5 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Metallinen kierrekapseli
Rypäleet: Tempranillo
Valikoima: Alkon valikoima, Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

El Coton viinitila on perustettu 1970 ja vaikka se on viinitilaksi varsin nuori, on se jo nyt yksi johtavista D.O.Ca -tuottajista. El Coto -viinejä viedään ympäri maailmaa, niitä löytyy Espanjan lisäksi noin 50 eri maasta. Tilan tynnyrimäärä on yksi maailman suurimmista, keskimäärin 3-vuotiaita tynnyreitä löytyy kellarista noin 70 000 kpl.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »