Sulje

Domaines Schlumberger Les Princes Abbés Pinot Noir

Alsacelaisen Schlumbergerin perheen pinot noir on gastronominen ja tyylikäs punaviini Bollenbergin ja Gran Cru Saeringin mineraalisista maaperistä!

Kevyen rubiininpunainen viini tuoksuu raikkaalle ja hienostuneelle. Vadelmaa, mustikkaa ja karhunvatukkaa täydentää lämmin mausteisuus sekä aavistus tammen aromeja. Suussa kevyt, hapokas, kevyt, raikas ja ryhdikäs. Kevyet tanniinit kannattelevat runsaan hapokkuuden kanssa runsasta marjaisuutta. Lämmin herukkainen jälkimaku.

Valmistus: Rypäleet on kerätty kahdelta palstalta: Bollenberg & kuuluisa Grand Cru Saering. Viinikäyminen lämpökontrolloidusti kahden viikon ajan ja kypsytys 10 kuukautta pienissä tammitynnyreissä.

Väri: Kevyt rubiininpunainen

Tuoksu: Vadelmaa, mustikkaa, karhunvatukkaa, tammen aromeja, mausteita

Maku: Kevyt, hapokas, runsaan marjaisa, kevyen tanniininen, lämmin mausteinen jälkimaku

Makuprofiili: Marjaisa ja raikas

Ruokasuositus: Pateet, possu, lammastajine, lihafondue, vaaleat linnut

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Ranska
Tuotantoalue: AC Alsace
Tuottaja: Domaines Schlumberger
Alkoholipitoisuus: 13.50 %
Sokeripitoisuus: 1.0 g/l
Happopitoisuus: 5.3 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Luonnonkorkki
Alkon tuotenumero: 901377
Rypäleet: Pinot noir
Valikoima: Alkon valikoima, Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Schlumbergerin perheen viinitila sijaitsee Ranskan Alsacessa ja on perustettu 1810. Viinitarhoja on yhteensä 140 ha, joista puolet on Grand Cru -luokiteltuja. Tilalla kunnioitetaan perinteitä, mm. hevosia on aina käytetty tilan töissä.Orgaaninen ja biodynaaminen viljely on osa Domaines Schlumbergerin ideologiaa. Kaikki tehdään itse, tilalle ei osteta rypäleitä, mehua tai viinejä, vaan kaikki on omaa tuotantoa, per hehtaari mahdollisimman vähän laadun takaamiseksi. Viinit ovatkin Alsacen viinejä parhaimmillaan – osoitus luonnon ja ihmisen saumattomasta yhteistyöstä.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »