Sulje

Domaines Schlumberger Gewürztraminer Les Princes Abbés

Hurmaava puolimakea kukkainen gewürztraminer nautiskeluun tai mausteisille ruoille

Vaalean kullankeltainen viini tuoksuu avoimen runsaasti ja hurmaavasti orvokille ja pelargonialle, sichuaninpippurille, mangolle ja lehtivihreälle. Suussa puolimakea, runsas ja täyteläinen, aromit täydentyvät edellisten lisäksi banaanilla, pionilla ja inkiväärillä. Makeudestaan huolimatta nuorekas ja raikas, samanaikaisesti sekä voimakas että herkkä. Jälkimaku säilyy runsaana pitkään.

Valmistus: Hidas pneumaattinen puristus, sakan annetaan laskeutua painovoiman vaikutuksesta. Käyminen 1-4kk suurissa tammitynnyreissä, 6-8kk kypsytystä hiivasakan päällä.

Väri: Vaalean kullankeltainen

Tuoksu: Eksoottiset hedelmät, kukat, mausteet

Maku: Puolimakea, maltilliset hapot, täyteläinen

Ruokasuositus: Sushi wasabin kanssa, mausteiset äyriäiset, inkivääriset aasialaiset ruoat, perinteisesti munster-juusto

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Ranska
Tuotantoalue: AC Alsace
Tuottaja: Domaines Schlumberger
Alkoholipitoisuus: 13.00%
Sokeripitoisuus: 25.0 g/l
Happopitoisuus: 4.0 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Luonnonkorkki
Rypäleet: Gewürztraminer
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Schlumbergerin perheen viinitila sijaitsee Ranskan Alsacessa ja on perustettu 1810. Viinitarhoja on yhteensä 140 ha, joista puolet on Grand Cru -luokiteltuja. Tilalla kunnioitetaan perinteitä, mm. hevosia on aina käytetty tilan töissä.Orgaaninen ja biodynaaminen viljely on osa Domaines Schlumbergerin ideologiaa. Kaikki tehdään itse, tilalle ei osteta rypäleitä, mehua tai viinejä, vaan kaikki on omaa tuotantoa, per hehtaari mahdollisimman vähän laadun takaamiseksi. Viinit ovatkin Alsacen viinejä parhaimmillaan – osoitus luonnon ja ihmisen saumattomasta yhteistyöstä.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »