Sulje

Clarendelle Rouge

Tämä keskitäyteläinen ja pehmeätanniininen bordeaux on valmis juotavaksi jo nyt, toisin kuin useat, nuorena kireän oloiset serkkunsa. Punainen liha tai kovat juustot täydentävät nautinnon!

Rubiininpunainen viini tuoksuu kypsän marjaisalle: mustaherukkaa, luumua ja mustikkaa täydentävät pähkinä sekä tyylikäs tammisuus. Suussa kuiva, keskitäyteläinen ja pehmeä. Keskitannininen ja elegantti bordeaux, joka voidaan nauttia myös sellaisenaan.

Valmistus: Clarendellen viinit ilmentävät eleganssia ja perinteitä. Tämä punaviini on kolmen rypäleen sekoitus ja sitä on kellaroitu kymmenen kuukautta tynnyrissä ja pullossa 48 kuukautta ennen myyntiin laskua.

Väri: Rubiininpunainen

Tuoksu: Mustaherukkaa, luumua, mustikkaa, pähkinää, tammisuutta

Maku: Maku on täyteläinen, eloisa ja tanniinit ovat pehmeät. Elegantti, ja tyylikäs viini

Makuprofiili: Vivahteikas ja kehittynyt

Ruokasuositus: Lammas, ankka, punainen liha, kovat juustot. Voidaan nauttia myös sellaisenaan.

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Ranska
Tuotantoalue: AC Bordeaux
Tuottaja: Clarence Dillon Wines
Alkoholipitoisuus: 13.00%
Sokeripitoisuus: 2.0 g/l
Happopitoisuus: 2.9 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Luonnonkorkki
Alkon tuotenumero: 915677
Rypäleet: Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc
Valikoima: Alkon valikoima, Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Clarence Dillon, amerikkalainen sijoittaja, matkusteli Bordeaux’issa 1934. Matkallaan hän vieraili Chateau Haut-Brion’illa ja lopulta osti tilan 1935. Siitä asti hän perheineen on omistautunut tilan kehittämiseen. Vuonna 1983 Dillonin perhe osti myös naapuritilan, Chateau La Mission Haut-Brion’in.

Vuonna 2005 Clarence Dillonin pojanpoika, Robert de Luxembourg perusti Clarence Dillon Wines -nimisen yrityksen tuottamaan ja myymään Clarendelle- viinejä premium-luokan brändinä. Punaviinirypäleet kerätään pääasiassa Saint-Emilionin, Haut-Medócin ja Pessac-Léognanin alueilta, valkoiset lajikkeet Gravesin alueen tarhoilta.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »