Sulje

Château La Mission Hâut-Brion

Tyylikkäästi kehittynyt Grand Cru Classé Bordeaux’n maailmankuulusta talosta!

Tiilenpunainen viini on selvästi kehittynyt, ja sen tuoksu on hienostuneen moniulotteinen. Mustaherukkaa, luumua ja karhunvatukkaa täydentävät iän tuomat aromit, kuten nahka, sikarilaatikko ja kuivattu mustikka. Suussa kuiva, runsaan hapokas ja täyteläinen viini on pehmentynyt vuosien saatossa ja tanniinit ovat integroituneet täydellisesti herkkään ja eloisan pitkään kokonaisuuteen.

Valmistus: Viinit ovat kypsyneet tammitynnyreissä 22kk.

Väri: Tiilenpunainen

Tuoksu: Mustaherukkaa, luumua ja karhunvatukkaa täydentävät iän tuomat aromit, kuten nahka, sikarilaatikko ja kuivattu mustikka

Maku: Kuiva, runsaan hapokas, pehmeätanniininen, täyteläinen mutta herkkä, eloisa ja pitkä

Ruokasuositus: Selkeänmakuiset laadukkaat liharuoat, kovat kypsytetyt juustot

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Ranska
Tuotantoalue: AC Pauillac (Bordeaux)
Tuottaja: Clarence Dillon Wines
Alkoholipitoisuus: 12.50 %
Pullokoko: 0.75
Korkki: Luonnonkorkki
Rypäleet: Cabernet Sauvignon|Merlot
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Clarence Dillon, amerikkalainen sijoittaja, matkusteli Bordeaux’issa 1934. Matkallaan hän vieraili Chateau Haut-Brion’illa ja lopulta osti tilan 1935. Siitä asti hän perheineen on omistautunut tilan kehittämiseen. Vuonna 1983 Dillonin perhe osti myös naapuritilan, Chateau La Mission Haut-Brion’in.

Vuonna 2005 Clarence Dillonin pojanpoika, Robert de Luxembourg perusti Clarence Dillon Wines -nimisen yrityksen tuottamaan ja myymään Clarendelle- viinejä premium-luokan brändinä. Punaviinirypäleet kerätään pääasiassa Saint-Emilionin, Haut-Medócin ja Pessac-Léognanin alueilta, valkoiset lajikkeet Gravesin alueen tarhoilta.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »