Sulje

Charles Heidsieck Brut Réserve Jeroboam

Maailman palkituimpiin kuuluva multi-vintage samppanja!

Syvän kullankeltainen väri. Tuoksu on moniulotteinen ja houkutteleva: tuoretta briossia, paahdettua kahvipapua, mangoa, aprikoosia, pistaasia ja mantelia. Suussa kuiva, hapokas ja mousseltaan intensiivinen. Maussa luumua, kypsää kirsikkaa ja kerroksittain nugaata ja kermaisuutta, pitkässä jälkimaussa hiven vaniljaa ja praliinia. Kypsä ja syvä viini runsaan reserveviinien määrään ja pitkän pullokypsytyksen ansiosta.

Valmistus: Jokainen n. 60 crusta käy omissa terästankeissaan, jonka jälkeen blendiin lisätään 40% 5-15 -vuotiaita reserveviinejä. Kypsytys 6 vuotta kellarissa!

Väri: Syvä kullankeltainen

Tuoksu: Kypsä, runsas, monikerroksinen

Maku: Kuiva, hapokas, kermainen, pitkä

Ruokasuositus: Sellaisenaan, ostereiden, foie gras'n, pata negra-kinkun, katkarapujen ja kypsien juustojen kumppani

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Ranska
Tuotantoalue: AC Champagne
Tuottaja: Champagne Charles Heidsieck
Alkoholipitoisuus: 12.00 %
Sokeripitoisuus: 11.0 g/l
Happopitoisuus: 6.8 g/l
Pullokoko: 3
Korkki: Luonnonkorkki
Rypäleet: Chardonnay, Pinot Meaunier, Pinot Noir
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Charles Heidsieckin samppanjatalolla on pitkät perinteet – perustamisvuosi oli 1851. Charles Heidsieck kasvoi setänsä samppanjatilalla, mutta halusi tuottaa omansa näköistä samppanjaa ja perusti siksi oman talon.

Charles Heidsieckin samppanjatalo sijaitsee Reimsissä ja talon samppanjat ovat voittaneet lukuisan määrän mitaleja maailman eri viinikilpailuissa.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »