Sulje

Charles Heidsieck Blanc de Blancs

Uutuus Charles Heidsieckilta – upea vuosikerraton Blanc de Blancs

Blendistä 80 % on vuosikerran viiniä (2012) ja 20 % reserve-viinejä, jotka keskimäärin 5 v vanhoja. Suurin osa blendin viineistä tulevat Cote de Blancsin alueelta: Oger, Vertus sekä Villers-Marmeny, Trepail, Vandemange ja Motgueux. Viini on kypsynyt yli 4 vuotta on lees. Kellarointipotentiaalia noin 7 vuotta.

Jäännössokeria 10 g/l

Valmistus: Viini on kypsynyt yli 4 vuotta on lees

Väri: Kalpean kullankeltainen

Tuoksu: Kypsän chardonnayn tuoksu, hillottua sitrusta, valkoista persikkaa, mandariinia, tuoretta hasselpähkinää, sitruunaa

Maku: Raikkaus ja puhtaus sävyttävät tätä Charles Heidsieck -samppanjoille tyypillistä anteliasta makua. Ensimaku on suoraviivaisen raikas sekä sulavan kermainen. Jälkimaku on tasapainoinen, mineraalinen ja hivenen suolainen.

Ruokasuositus: Erinomainen ruokaviini. Esimerkiksi äyriäiset, kalaruoat, sushi

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Ranska
Tuotantoalue: AC Champagne
Tuottaja: Champagne Charles Heidsieck
Alkoholipitoisuus: 12.0 %
Sokeripitoisuus: 10 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Luonnonkorkki
Alkon tuotenumero: 556737
Rypäleet: Chardonnay
Valikoima: Alkovalikoima/Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Charles Heidsieckin samppanjatalolla on pitkät perinteet – perustamisvuosi oli 1851. Charles Heidsieck kasvoi setänsä samppanjatilalla, mutta halusi tuottaa omansa näköistä samppanjaa ja perusti siksi oman talon.

Charles Heidsieckin samppanjatalo sijaitsee Reimsissä ja talon samppanjat ovat voittaneet lukuisan määrän mitaleja maailman eri viinikilpailuissa.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »