Sulje

Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon

Keskitäyteläinen ja kypsän hedelmäinen viini, jossa marjaisia kirsikan ja tumman luumun aromeja. Pehmeät tanniinit antavat lempeän ja pyöreän makumaailman

Valmistus: Rypäleet on kerätty Central Valleyn alueelta. 70% viinistä on kypsynyt amerikkailaisissa tammitynnyreissä 8kk ajan.

Väri: Tumma, rubiininpunainen.

Tuoksu: Kypsää hapokasta marjaisuutta, kevyen mausteinen ja tamminen

Maku: Keskitäyteläinen, kevyen mausteinen, luumua ja hapokasta marjaisuutta, pehmeät tanniinit

Makuprofiili: Mehevä & Hilloinen

Ruokasuositus: Yleisviini liharuoille, erityisesti naudan ja lampaanliha, kovat juustot

Käyttövinkki: Grilliruoille ja seurusteluun

Maahantuoja: VCT Finland
Maa: Chile
Tuotantoalue: Valle Central
Tuottaja: Concha y Toro
Alkoholipitoisuus: 13.50 %
Sokeripitoisuus: 2.39 g/l
Happopitoisuus: 4.9 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Metallinen kierrekapseli
Rypäleet: Cabernet Sauvignon
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Viinitalon omistaja Don Melchor de Concha y Toro otti tuottamistaan viineistään talteen itselleen parhaat ja varastoi ne omaan yksityiseen kellariinsa. Suojellakseen viinejään varkailta hän alkoi levittää huhua kellarissa asuvasta paholaisesta. Tästä on peräisin viinien nimi – Casillero del Diablo, suomeksi ”Pirunkellari”. Casillero del Diablo on tunnetuin chileläinen viinimerkki maailmalla.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »