Sulje

Calvados Chevalier de Chaulieu 20 ANS

Pehmeä, runsas ja täyteläisen aromikas vähintään 20 vuotta kysytetty Calvados.

 

Chevalier de Chaulieu -calvados tislataan vain yhteen kertaan, aromikkuudeen aikaansaamiseksi. Chevalier de Chaulieu 20 ANS on kypsynyt nimensä mukaisesti vähintään 20 vuoden ajan suurissa vanhoissa tammitynnyreissä.

Valmistus: Chevalier de Chaulieu -calvados tislataan vain yhteen kertaan, koska näin saatu tisle on aromikkaampi, ja kestää siksi huomattavasti pidempää tynnyrikypsytystä säilyttäen silti runsaan hedelmäisen arominsa. Chevalier de Chaulieu 20 ANS on kypsynyt vähintään 20 vuoden ajan suurissa vanhoissa tammitynnyreissä.

Väri: Upean meripihkan värinen

Tuoksu: Hedelmäinen, aromikas

Maku: Runsas, hienostunut, aromikkaan hedelmäinen, erittäin pitkään suussa viipyvä.

Käyttövinkki: Sellaisenaan aperitiivina tai digestiivinä

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Ranska
Tuottaja: de Ladoucette
Alkoholipitoisuus: 42.00%
Pullokoko: 0.7
Korkki: Korkkitulppa
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Laajimmat ja kuuluisimmat Pouilly-Fumé -viinitarhat ovat olleet kreivi Lafondin ja hänen sukunsa omistuksessa vuodesta 1787, jolloin hän osti tilan Ranskan kuninkaan Ludvig XV:n avioliiton ulkopuolella syntyneeltä tyttäreltä. Nykyään tilan omistaa kreivi Lafondin jälkeläinen paroni Patrick de Ladoucette, jonka määrätietoisen työn myötävaikuttamana Pouilly-Fumé on ansainnut nykyisen maineensa yhtenä maailman arvostetuimmista valkoviineistä.

Otettuaan tilan ohjat käsiinsä vuonna 1972 paroni de Ladoucette on laajentanut mm. Sancerren, Vouvrayn ja Chinonin tuottajaksi, ja tänä päivänä taloon kuuluu tiloja myös Bourgognessa, Champagnessa ja Provencessa. Monien de Ladoucetten viinien, kuten de Ladoucette Pouille-Fumé, Baron de L. ja Comte Lafond Sancerre, katsotaan kuuluvan alueensa parhaimmistoon.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »