Sulje

Bourgogne Retour Des Flandres Vieilles Vignes

Vanhojen viiniköynnösten tuottamista rypäleistä valmistettu ”Retour des Flandres” on paroni Patrick de Ladoucetten kunnianosoitus sukunsa historialle; klassinen ja tyylikäs pinot noir -viini Bourgognesta.

Kirkas rubiininpunainen viini tuoksuu tyypilliselle laadukkaalle ja tiiville pinot noirille; vadelmaa ja mustikkaa täydentävät hienostuneet tammen aromit sekä pehmeä mausteisuus. Keskitäyteläinen ja tiiviin marjainen suussa, pehmeä ja hienon tanniininen. Moniulotteinen ja kestävä jälkimaku.

Valmistus: Rypäleet on kerätty käsin pääasiassa Côte de Beaunen alueen viinitarhoilta n. 45 vuotta vanhoista köynnöksistä. Käyminen on tapahtunut terästankeissa, jonka jälkeen malolaktinen käyminen 2/3 terästankeissa ja 1/3 tynnyreissä.

Väri: Kirkas rubiininpunainen

Tuoksu: Vadelmaa, mustikkaa, tammea, mausteita

Maku: Kuiva, keskitäyteläinen, tiivis, hienostuneet tanniinit ja kestävä jälkimaku

Ruokasuositus: Linnut, kermaiset kastikkeet, kovat juustot

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Ranska
Tuotantoalue: AC Bourgogne
Tuottaja: Régnard
Alkoholipitoisuus: 13.00%
Pullokoko: 0.75
Korkki: Luonnonkorkki
Rypäleet: Pinot noir

Tuottajan tiedot

Chablis´n vanhimpiin ja arvostetuimpiin lukeutuvan talon perusti Zéphir Régnard vuonna 1860. Paroni Patrick de Ladoucette osti Régnardin vuonna 1984, ja saatuaan aiemmin erinomaisia tuloksia Ch. du Nozet’n kellarien modernisoinnista Pouilly-sur-Loiressa, hän teki vastaavat uudistukset myös Régnardilla; mm. ruostumattomasta teräksestä valmistetut käymistankit otettiin käyttöön ja kellareissa siirryttiin viinin kypsymistä häiritsemättömään valaistukseen. de Ladoucetten tavaramerkkejä ovat tinkimätön laatu, maaperän ja alueen perinteiden kunnioitus sekä tammen käytön välttäminen viinin aromikkuuden ja raikkauden maksimoimiseksi.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »