Sulje

B by Black Tower Cabernet Sauvignon

Alkoholiton ja vähäkalorinen, maistuva punaviini sinulle, joka pidät punaviinistä, mutta pidät itsestäsi hyvää huolta!

Syvän purppuranpunainen viini tuoksuu heleän marjaisalle tarjoten karpaloa, herukkaa ja mansikkaa. Suussa puolimakea, keskitäyteläinen, keskitanniininen ja suoraviivaisen hedelmäinen yrttisellä vivahteella.

Valmistus: Rypäleet tätä viinä varten on kerätty aikaisin, jotta sokeripitoisuus pysyisi mahdollisimman matalana. Hellä puristus ja lämpökontrolloitu käyminen usean päivän ajan, jotta kuoriaineksesta on saatu irti mahdollisimman paljon väriä ja pehmeitä tanniineja. Alkoholi on poistettu alipainetislauksella – maku ei kärsi kun lämpötila ei nouse yli 30 asteen. Viiniin ei ole lisätty mitään keinotekoisia aromeja.

Väri: Syvän purppuranpunainen

Tuoksu: Karpaloa, herukkaa, mansikkaa, yrttejä

Maku: Puolimakea, keskitäyteläinen, keskitanniininen, marjaisen mehukas

Ruokasuositus: Alkoholiton vaihtoehto seurusteluun tai liharuokien (myös mausteisten) seuraksi.

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Saksa
Tuottaja: Reh Kenderman
Alkoholipitoisuus: 0.00%
Sokeripitoisuus: 40.0 g/l
Happopitoisuus: 4.5 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Metallinen kierrekapseli
Alkon tuotenumero: 434707
Rypäleet: Cabernet Sauvignon
Valikoima: Alkon valikoima

Tuottajan tiedot

Reh Kendermanin yhtiön visiona on taata rypäleen laatu viljelyksiltä pulloon asti. Viinintekijät osallistuvat aktiivisesti viljelijöiden kanssa rypäleiden kasvattamiseen, tavoitteena kypsät, terveet rypäleet sekä ympäristö. Yhtiön intohimo laatuviiniin on säilynyt jo 80 vuotta. 1900-luvun alkupuolella perustettu Reh Kendermannin tietotaito on siirtynyt sukupolvelta toiselle – perinne ja uudistus samoissa käsissä.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »