Sulje

Antica Formula 1 l

Antica Formula on valmistettu vermuttien kehittäjän, Antonio Benedetti Carpanon vuoden 1786 ”Jumalten nektarin” reseptin mukaisesti. Aikamatka vanhaan torinolaiseen luksukseen on tässä!

Punaruskea katkero tuoksuu makean sitruksiselle ja mausteiselle: vaniljaa, appelsiinin kuorta, pähkinöitä, neilikkaa. Suussa makea ja lämmin, makumaailma täydentyy vielä kaakaopavuilla, kirsikalla ja taatelilla. Tiivis, pitkä ja vivahteikas.

Valmistus: Carpano Antica Formula on super premium vermutti. Se tehdään väkevöityyn viiniin, joka maustetaan vanilijalla ja sahramilla.

Väri: Punaruskea

Tuoksu: Makea, yrttinen ja mausteinen. Vaniljaa, mantelia ja rusinaa, sitrushedelmiä, pähkinää ja neilikkaa.

Maku: Vaniljainen, neilikkainen, appelsiinin kuorta, kaakaopapuja, kirsikkaa, sahramia, taatelia.

Ruokasuositus: Sellaisenaan appelsiinisiivun kera ja cocktailien ainesosana

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Italia
Tuotantoalue: Milano
Tuottaja: Fratelli Branca
Alkoholipitoisuus: 16.50%
Sokeripitoisuus: 180.0 g/l
Happopitoisuus: 4.0 g/l
Pullokoko: 0.1
Korkki: Luonnonkorkki
Alkon tuotenumero: 945348
Valikoima: Alkon valikoima, Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Bernadino Branca perusti Distillerie Fratelli Brancan vuonna 1845 Milanoon. Perheen omistuksessa yrityksellä on siis 160 vuotta historiaa. Distillerie Fratelli Branca on yrteistä, kasveista ja tehtävien liköörien pioneeri ja Fernet Branca onkin yksi maailman kuuluisimmista katkeroista. Makujen luomisprosessissa yhdistyvät innovaatio ja vanhojen traditioiden kunnioitus.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »