Sulje

Angostura 7 YO

7 vuotta kypsytetty Angostura-rommi jossa maistuu vanija ja suklaa

Angostura rommit tehdään sokeriruoko-melassista ja sokeriruo’on mehusta ja käymisessä käytetään paikallisia hiivoja. Angostura Reserva 7 yo rommi kypsyy tammitynnyreissä keskimäärin seitsemän vuotta.

Väri: Hienosti mahonkiin vivahtava

Tuoksu: Yhdistelmä vaniljaa, suklaata, melassia, kahvia ja tammea

Maku: Rikas, voimakas. Suklaata, hunajaa, toffeeta, kahvia ja paahdettuja pähkinöitä. Loppumaussa melassia, kanelia ja mausteisuutta

Käyttövinkki: Sellaisenaan digestiivinä

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Trinidad ja Tobago
Tuottaja: Angostura
Alkoholipitoisuus: 40.00%
Sokeripitoisuus: 9.55 g/l
Pullokoko: 0.7
Korkki: Kierrekorkki
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Angostura Ltd on alunperin Venezuelasta, johon sen perusti Johann Sieger, lääketieteen tohtori alunperin Saksasta. Johann Sieger oli innokas tiedemies, joka uskoi luonnon parantavaan voimaan ja halusi kehittää trooppisista yrteistä ja kasveista rohdon perhettään ja ystäviään varten. Hän onnistui lopulta 1824, jolloin syntyi Aromatic Bitters (alkuperäiseltä nimeltään ”Amargo Aromatico”). 1900-luvun vaihteessa yritys siirtyi Trinidadiin ja tuoteportfolioon tulivat mukaan rommit.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »