Sulje

Amaro di Angostura

Erinomainen drinkkiaines, kokeile esimerkiksi Amaro Sour’ia!

Amaro di Angostura tehdään sekoittamalla Angostura Aromatic Bitterin kanssa neutraalia alkoholia sekä lisäämällä siihen mausteita. Alkoholi, mausteet ja yrtit sekoitetaan ja makujen annetaan tasaantua 3 kuukautta.

Väri: Tumma, syvä meripihka

Tuoksu: Kaneli, tumma suklaa ja Angostura bitter

Maku: Kanelia, piparkakkua ja lakritsaa

Käyttövinkki: Sellaisenaan tai drinkkien aineosana

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Trinidad ja Tobago
Tuottaja: Angostura
Alkoholipitoisuus: 35.00%
Pullokoko: 0.7
Korkki: Kierrekorkki
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Angostura Ltd on alunperin Venezuelasta, johon sen perusti Johann Sieger, lääketieteen tohtori alunperin Saksasta. Johann Sieger oli innokas tiedemies, joka uskoi luonnon parantavaan voimaan ja halusi kehittää trooppisista yrteistä ja kasveista rohdon perhettään ja ystäviään varten. Hän onnistui lopulta 1824, jolloin syntyi Aromatic Bitters (alkuperäiseltä nimeltään ”Amargo Aromatico”). 1900-luvun vaihteessa yritys siirtyi Trinidadiin ja tuoteportfolioon tulivat mukaan rommit.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »
uusi