Sulje

Adobe Reserva Syrah

Väri kirkas, rubiininpunainen. Aromaattinen tuoksu jossa mustaherukkaa, tuoretta kirsikkaa, mustapippuria. Keskitäyteläinen, runsas suuntuntuma jossa hyvä tasapaino ja pehmeät tanniinit. Parhaimillaan grillatun tai paahdetun punaisen lihan kanssa.

Emiliana on 90-luvun lopulta asti tuottanut kaikki viininsä luonnonmukaisesti ja on tänä päivänä Chilen suurin orgaanisten viinien tuottaja.

Valmistus: Kypsytys 6 kk kypsytys (20% ranskalaisissa tammitynnyreissä)

Kasvuympäristö: Rapel-laakso jaetaan usein alalaaksoihin Colchagua ja Cachapoal. Colchaguassa ilmasto on selkeästi merellinen, kun taas Cachapoaliin vaikuttaa enemmän Andien vuoristo. Rapel tuottaa enimmäkseen tyylikkäitä punaviinejä rypälelajikkeista Merlot, Carmenere, Cabernet Sauvignon ja Syrah.

Maahantuoja: VCT Finland
Maa: Chile
Tuotantoalue: DO Rapel Valley
Tuottaja: Emiliana
Alkoholipitoisuus: 14.00 %
Sokeripitoisuus: 3.3 g/l
Happopitoisuus: 3,3 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Metallinen kierrekapseli
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Emiliana -viinitalon perustajat Rafael ja José Guilisasti huomasivat jo 90-luvun lopulla, että kuluttajien mieltymykset ympäri maailman olivat muuttumassa. Tästä syystä he päättivät panostaa erityisesti tuottamiensa viinien valmistustapoihin ja lopputuotteen ympäristöystävällisyyteen. Vuosien aikana tehty tarkka tutkimustyö ja suunnittelu näkyykin selvästi Emilianan tuottamissa viineissä. Tänä päivänä Emiliana on Chilen johtava orgaanisten ja biodymaamisten viinien tuottaja. Kaikki Emiliana -viinit ovat luonnonmukaisesti tuotettuja.​​​​

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »