Sulje

Adobe Reserva Chardonnay

Emiliana on 90-luvun lopulta asti tuottanut kaikki viininsä luonnonmukaisesti ja on tänä päivänä Chilen suurin orgaanisten viinien tuottaja.

Väri: Väri kirkas, vaalean oljenkeltainen.

Tuoksu: Kuiva, tuoksunsa mukainen makupaletti jossa hennosti myös cashewpähkinää.

Maku: Raikas, aromaattinen, grape-hedelmää, limeä ja trooppisia hedelmiä. Tiivis, maukas ja luonteikas jälkimaku.

Ruokasuositus: Monipuolinen kala ja äyriäisruokien viini, joiden kastikkeena kermaa tai vain sitrusta. Kasvis ja porsaslihapadat sekä vaalealihaiset linturuoat.

Maahantuoja: VCT Finland
Maa: Chile
Tuotantoalue: DO Casablanca Valley
Tuottaja: Emiliana
Alkoholipitoisuus: 13.5%
Sokeripitoisuus: 3.75%
Happopitoisuus: 3.93%
Korkki: Kierrekorkki
Rypäleet: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Marsanne

Tuottajan tiedot

Emiliana -viinitalon perustajat Rafael ja José Guilisasti huomasivat jo 90-luvun lopulla, että kuluttajien mieltymykset ympäri maailman olivat muuttumassa. Tästä syystä he päättivät panostaa erityisesti tuottamiensa viinien valmistustapoihin ja lopputuotteen ympäristöystävällisyyteen. Vuosien aikana tehty tarkka tutkimustyö ja suunnittelu näkyykin selvästi Emilianan tuottamissa viineissä. Tänä päivänä Emiliana on Chilen johtava orgaanisten ja biodymaamisten viinien tuottaja. Kaikki Emiliana -viinit ovat luonnonmukaisesti tuotettuja.​​​​

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »