Sulje

Adobe Cabernet Sauvignon

Luomupunaviini Chilen Central Valleysta on mehukkaan mausteisuutensa vuoksi omiaan grilliherkkujen kanssa

Rypäleet ovat kasvaneet Chilen Central Valleyssa luomutarhoilla, ilmasto on välimerellinen, jolloin kesät ovat kuivia ja lämpimiä, talvet kylmiä ja kosteita.

Valmistus: 20 % viinistä on kypsynyt ranskalaisissa tammitynnyreissä 6 kk ajan.

Väri: Rubiininpunainen

Tuoksu: Raikas ja marjaisa tuoksu, kirsikkaa, lyijyä ja pientä savuisuutta

Maku: Tasapainoinen, keskitäyteläinen, tanniinit ovat silkkisiä, viini on mehukas ja mausteinen

Ruokasuositus: Grillilihat, pasta bolognese, sienirisotto, kypsät juustot, leikkeleet

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Chile
Tuotantoalue: Central Valley
Tuottaja: Emiliana
Alkoholipitoisuus: 13,50 %
Sokeripitoisuus: 3.7 g/l
Happopitoisuus: 4.7 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Kierrekorkki
Rypäleet: Cabernet Sauvignon 86 %
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Emiliana -viinitalon perustajat Rafael ja José Guilisasti huomasivat jo 90-luvun lopulla, että kuluttajien mieltymykset ympäri maailman olivat muuttumassa. Tästä syystä he päättivät panostaa erityisesti tuottamiensa viinien valmistustapoihin ja lopputuotteen ympäristöystävällisyyteen. Vuosien aikana tehty tarkka tutkimustyö ja suunnittelu näkyykin selvästi Emilianan tuottamissa viineissä. Tänä päivänä Emiliana on Chilen johtava orgaanisten ja biodymaamisten viinien tuottaja. Kaikki Emiliana -viinit ovat luonnonmukaisesti tuotettuja.​​​​

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »