Tommasi Monte Croce Passito Bianco

Rusinoituneista rypäleistä valmistettu "kultainen nektari"

Juusto
Makea
Seurustelu

Soaven klassisen alueen sydämessä Garganega-rypäleitä kuivataan talven yli, ja rusinoituneista rypäleistä valmistetaan ”kultaista nektaria” paikallisten leipomon herkkujen seuraksi!

Valmistus

Rypäleet on poimittu Monte Crocen tarhalta, joka sijaitsee Monteforten alueella Soave Classico -alueen sydämessä. 4–6 kuukautta kuivatut rypäleet on käytetty viiniksi kontrolloidussa lämpötilassa haluttuun alkoholi-jäännössokerisuhteeseen. Viini ovat kypsyneet 12 kuukatta ranskalaisissa tammitynnyreissä.

Väri

Kullankeltainen

Tuoksu

Kuivattua luumua, persikkaa, akaasiaa ja hunajaa

Maku

Makea mutta raikkaan hapokas, tiivis, keskitäyteläinen, tyylikäs, pitkä ja harmoninen

Ruokasuositus

Aromaattiset (home)juustot, (kuiva)kakut, tortut, keksit ja muut kevyet jälkiruoat

Tuottaja
Tommasi
Maa
Italia
Alue
Veneto
Appellaatio
DOCG Recioto di Soave
Rypälelajike
Garganega
Alkoholipitoisuus
13,00 %
Sokeripitoisuus
98,70 g/l
Pullokoko
0,375 l
Korkki
Luonnonkorkki
Valikoimat
Ravintolamyynti