Rusinoituneista rypäleistä valmistettu "kultainen nektari"
Soaven klassisen alueen sydämessä Garganega-rypäleitä kuivataan talven yli, ja rusinoituneista rypäleistä valmistetaan ”kultaista nektaria” paikallisten leipomon herkkujen seuraksi!
Rypäleet on poimittu Monte Crocen tarhalta, joka sijaitsee Monteforten alueella Soave Classico -alueen sydämessä. 4–6 kuukautta kuivatut rypäleet on käytetty viiniksi kontrolloidussa lämpötilassa haluttuun alkoholi-jäännössokerisuhteeseen. Viini ovat kypsyneet 12 kuukatta ranskalaisissa tammitynnyreissä.
Kullankeltainen
Kuivattua luumua, persikkaa, akaasiaa ja hunajaa
Makea mutta raikkaan hapokas, tiivis, keskitäyteläinen, tyylikäs, pitkä ja harmoninen
Aromaattiset (home)juustot, (kuiva)kakut, tortut, keksit ja muut kevyet jälkiruoat