Graham's 40 Years Old Tawny Port

Pitkään tynnyrissä kypsytettyjen Tawny-portviinien kuninkaallinen

Makea
Seurustelu

Pitkään tynnyrissä kypsytettyjen Tawny-portviinien kuninkaallinen. Tuoksu on antava, mutta herkkä ja moniulotteinen; kypsät hedelmät ja kukat yhdistyvät ikääntymiseen viittaaviin aromeihin, kuten rusinaan, viikunaan, kuivattuun appelsiinkuoreen, taateliin, pähkinöihin, suklaaseen. Erittäin runsas makumaailma on eloisa ja jatkaa loputtomiin.

Valmistus

Graham's 40 Years Old Tawny tuo nykypäivään vuosikymmenien takaisen perinteen. Graham'sin pääkellarimestari sekoittaa täydelliseen harmoniaan portviinejä, joita ovat hänen lisäkseen panneet kellariin hänen isänsä, isoisänsä ja isoisoisänsä. Kukin kellarimestari vuorostaan valikoi parhaita viinieriä jätettäväksi kypsymään tulevia sukupolvia varten. Graham's 40 Years Old Tawny Port on heille, jotka arvostavat erityisen pitkän kypsytysajan luomaa moniulotteita ja pehmeää makujen sinfoniaa.

Väri

Kultaista meripihkan väriä reunustaa aavistus vihreää.

Tuoksu

Moniulotteinen ja ikääntymisen mukana voimistunut; kukkia, rusinaa, viikunaa, kuivattua appelsiininkuorta, taatelia, pähkinää, suklaata.

Maku

Makea, ryhdikäs ja rikas, siitä löytyy niin herkkää hedelmää ja rusinaa kuin paahdettua toffeeta ja suklaata. Upea jälkimaku.

Ruokasuositus

Sellaisenaan jälkiruoaksi tai tumman suklaan kumppanina.

Tuottaja
Symington Family Estates
Maa
Portugali
Alue
Douro
Appellaatio
Douro
Rypälelajike
Tinta Barocca, Tinta Roriz, Tinto Cao, Touriga Franca, Touriga Nacional
Alkoholipitoisuus
20,00 %
Sokeripitoisuus
113,90 g/l
Happopitoisuus
5,00 g/l
Pullokoko
0,75 l, 4,5 l
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Korkkitulppa
Valikoimat
Ravintolamyynti