Gancia Vermouth Extra Dry

Kuiva, intensiivinen ja mausteisen yrttinen vermutti

Seurustelu

Vaalean oljenkeltaisen vermutin tuoksu on herkkä yhdistelmä valkoviiniä, mausteita ja yrttejä. Suussa kuiva, intensiivinen, tyylikäs ja pitkä.

Valmistus

Gancia Extra Dryn valmistusprosessi on jaettu kolmeen osaan. Ensin valmistetaan mahdollisimman neutraali valkoviini, joka soveltuu hyvin yhdistettäväksi mausteiden ja yrttien kanssa. Seuraavaksi yrtit (joiden tarkka resepti on varjeltu salaisuus, joukossa sekä tuttuja että eksoottisempia yrttejä) tislataan noin 30 % alkoholiliuokseksi. Lopulliseen sekoitukseeen lisätään vielä sokeria sekä mausteita, jonka jälkeen tuote suodatetaan ja sen annetaan rauhoittua terästankeissa ennen pullotusta.

Väri

Vaalean oljenkeltainen

Tuoksu

Herkkä yhdistelmä valkoviiniä, mausteita ja yrttejä

Maku

Kuiva, intensiivinen mutta herkkä, jälkimaku on mukavasti katkera ja pitkä

Ruokasuositus

Drinkkien ainesosaksi

Tuottaja
Gancia
Maa
Italia
Alue
Canelli
Appellaatio
Canelli
Alkoholipitoisuus
18,00 %
Sokeripitoisuus
20,00 g/l
Pullokoko
1 l
Korkki
Kierrekapseli
Valikoimat
Ravintolamyynti