Kuiva, intensiivinen ja mausteisen yrttinen vermutti
Vaalean oljenkeltaisen vermutin tuoksu on herkkä yhdistelmä valkoviiniä, mausteita ja yrttejä. Suussa kuiva, intensiivinen, tyylikäs ja pitkä.
Gancia Extra Dryn valmistusprosessi on jaettu kolmeen osaan. Ensin valmistetaan mahdollisimman neutraali valkoviini, joka soveltuu hyvin yhdistettäväksi mausteiden ja yrttien kanssa. Seuraavaksi yrtit (joiden tarkka resepti on varjeltu salaisuus, joukossa sekä tuttuja että eksoottisempia yrttejä) tislataan noin 30 % alkoholiliuokseksi. Lopulliseen sekoitukseeen lisätään vielä sokeria sekä mausteita, jonka jälkeen tuote suodatetaan ja sen annetaan rauhoittua terästankeissa ennen pullotusta.
Vaalean oljenkeltainen
Herkkä yhdistelmä valkoviiniä, mausteita ja yrttejä
Kuiva, intensiivinen mutta herkkä, jälkimaku on mukavasti katkera ja pitkä
Drinkkien ainesosaksi