Clarence Dillon Wines Clarendelle Rouge

Keskitäyteläinen ja pehmeätanniininen bordeaux

Juusto
Lammas
Liha
Nauta
Riista

Tämä keskitäyteläinen ja pehmeätanniininen bordeaux on valmis juotavaksi jo nyt, toisin kuin useat, nuorena kireän oloiset serkkunsa. Punainen liha tai kovat juustot täydentävät nautinnon!

Valmistus

Clarendellen viinit ilmentävät eleganssia ja perinteitä. Tämä punaviini on kolmen rypäleen sekoitus ja sitä on kellaroitu kymmenen kuukautta tynnyrissä ja pullossa 48 kuukautta ennen myyntiin laskua.

Väri

Rubiininpunainen

Tuoksu

Mustaherukkaa, luumua, mustikkaa, pähkinää, tammisuutta

Maku

Maku on täyteläinen, eloisa ja tanniinit ovat pehmeät. Elegantti, ja tyylikäs viini

Ruokasuositus

Lammas, ankka, punainen liha, kovat juustot. Voidaan nauttia myös sellaisenaan.

Tuottaja
Clarence Dillon Wines
Maa
Ranska
Alue
Bordeaux
Appellaatio
AC Bordeaux
Rypälelajike
83 % Merlot, 10 % Cabernet Sauvignon, 7 % Cabernet Franc
Alkoholipitoisuus
13,00 %
Sokeripitoisuus
2,00 g/l
Happopitoisuus
2,90 g/l
Pullokoko
0,75 l, 1,5 l
Pakkaustyyppi
Pullo
Korkki
Luonnonkorkki
Valikoimat
Alko, Ravintolamyynti
Tuotteet Alkossa