San Leonardo

Pienen viinitalon taidonnäyte Pohjois-Italian Adige-joen rannalta

Liha
Riista

Vuoden 2013 bordeaux-blendi Pohjois-Italian Adige-joen rannalta on pienen viinitalon taidonnäyte, joka kehittyy pullossa vielä vuosikymmeniä!

Valmistus

Rypäleet on kerätty käsin. Kypsytys aluksi suurissa sementtitankeissa, jonka jälkeen 24 kuukautta käytetyissä sekä uusissa tammitynnyreissä.

Väri

Tiileen vivahtavan punainen

Tuoksu

Mustaherukkaa, kirsikkaa ja mustikkaa, balsamicoa, pippuria, suklaata ja paprikaa

Maku

Kuiva, hapokas, keskitäyteläinen, vivahteikas, elegantin tanniininen, pitkä

Ruokasuositus

Punainen liha, grillattu vaalea liha, erityisesti riista, yrttilisukkeet, sienet, hienostuneet pastat ja risotot

Tuottaja
Tenuta San Leonardo
Maa
Italia
Appellaatio
IGT Vigneti delle Dolomiti
Rypälelajike
60% Cabernet Sauvignon, 30% Carmenere, 10% Merlot
Alkoholipitoisuus
13,00 %
Pullokoko
0,75 l
Korkki
Luonnonkorkki
Valikoimat
Ravintolamyynti