Valmistus
Rypäleet on kerätty käsin. Kypsytys aluksi suurissa sementtitankeissa, jonka jälkeen 24 kuukautta käytetyissä sekä uusissa tammitynnyreissä.
Väri
Tiileen vivahtavan punainen
Tuoksu
Mustaherukkaa, kirsikkaa ja mustikkaa, balsamicoa, pippuria, suklaata ja paprikaa
Maku
Kuiva, hapokas, keskitäyteläinen, vivahteikas, elegantin tanniininen, pitkä
Ruokasuositus
Punainen liha, grillattu vaalea liha, erityisesti riista, yrttilisukkeet, sienet, hienostuneet pastat ja risotot
- Tuottaja
-
Tenuta San Leonardo
- Maa
-
Italia
- Appellaatio
-
IGT Vigneti delle Dolomiti
- Rypälelajike
-
60% Cabernet Sauvignon, 30% Carmenere, 10% Merlot
- Alkoholipitoisuus
-
13,00 %
- Pullokoko
-
0,75 l
- Pakkaustyyppi
-
Lasipullo
- Korkki
-
Luonnonkorkki
- Valikoimat
-
Ravintolamyynti