Terre di San Leonardo

Tyylikäs ja gastronominen viininvalmistuksen taidonnäyte

Juusto
Lammas
Liha
Pasta

Upea bordeaux-blendi Pohjois-Italian Adige-joen rannalta on tyylikäs ja gastronominen viininvalmistuksen taidonnäyte!

Valmistus

Rypäleet on kerätty käsin. Kypsytys 80 % pienissä betonitankeissa 18 kuukautta ja 20 % ranskalaisissa tammitynnyreissä 6 kuukautta. Lisäksi pullokypsytys vähintään 6 kk ennen myyntiin laskua.

Väri

Rubiininpunainen

Tuoksu

Luumu, mustaherukka, karhunvatukka, yrtit

Maku

Kuiva, hapokas, keskitäyteläinen kokonaisuus, jossa ryhdikkäät kypsät tanniinit

Ruokasuositus

Ruokapöydän klassikko: grillatut tummat ja vaaleat lihat, tomaattikastikkeet, tortellinit, pehmeät juustot

Tuottaja
Tenuta San Leonardo
Maa
Italia
Appellaatio
IGT Vigneti delle Dolomiti
Rypälelajike
Cabernet Sauvignon 50%, Merlot 40%, Carmenere 10%
Alkoholipitoisuus
14,00 %
Pullokoko
0,75 l
Korkki
Luonnonkorkki
Valikoimat
Ravintolamyynti