Raimat Vol d'Anima White

Raikas ja nuorekas valkoviini

Vegaaninen
Luomu
Kala
Seurustelu

Raikas ja nuorekas oljenkeltainen viini on kompleksinen, keltaisten hedelmien (persikka ja nektariini) ja vaaleiden hedelmien (päärynä ja melooni) sävyttämä makuelämys. Viini löytää parinsa monenlaisista ruoista, etenkin tapakset, merenelävät ja vaalet kalat ovat oivia yhdistelmiä viinin kanssa.

Valmistus

Hellävarovaisen puristuksen jälkeen rypälemehu viilennetään 10ºC, näin varmistutaan siitä, että alkuperäiset aromit säilyvät raikkaina. Tämän jälkeen viini käytetään kontrolloidussa lämpötilassa (16°C), prosessi kestää noin 2-3 viikkoa. Rypälemehut käytetään kaikki erikseen. Käymisen jälkeen rypälemehut sekoitetaan keskenään.

Väri

Oljenkeltainen vihreine heijastuksineen kuvastavat viinin raikkautta ja nuorekkuutta

Tuoksu

Kompleksinen, keltaisten hedelmien (persikka ja nektariini) ja vaaleiden hedelmien (päärynä ja melooni) aromeja. Chardonnay tuo viiniin sitruksisuutta, trooppisia aromeja ja raikkautta. Xarel-lo puolestaan tuo viiniin vaaleiden kukkien aromeja.

Maku

Nuorekas, raikas, tasapainoinen ja kermainen. Keltaisia hedelmiä, raikkaan sitruksinen, pitkä.

Ruokasuositus

Monipuolinen ruokaviini: tapakset (kalmari, perunatm merenelävät, salaatit jne.), kermaiset pastat ja riisiruoat, valkoinen kala ja äyriäiset.

Tuottaja
Raventos Codorniu
Maa
Espanja
Appellaatio
DO Costers del Segre
Rypälelajike
Chardonnay, Xarel-lo, Albariño
Alkoholipitoisuus
13,00 %
Sokeripitoisuus
2,00 g/l
Happopitoisuus
5,40 g/l
Pullokoko
0,75 l
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Luonnonkorkki
Valikoimat
Alko, Ravintolamyynti
Tuote Alkossa
Vol d'Anima de Raimat Blanco Organic