Valmistus
Rypäleet on poimittu yön viileinä tunteina, jotta viinin raikkaus säilyisi. Tertut viilennetään ensin 15ºC ja jaetaan kahteen eri satsiin: ensimmäinen satsi vinifioidaan niin, että rypäleitä säilytetään 24-48 tuntia samassa alhaisessa lämmössä, mikä tekee viinistä hedelmäisen ja raikkaan. Tämän jälkeen viini käytetään 25ºC. Toinen satsi käytetään korkeammassa lämpötilassa, mikä luo viiniin enemmän tekstuuria ja kompleksisuutta. Nämä kaksi satsia yhdistetään, luoden lopputuloksesta nuorekkaan, modernin ja runsaan hedelmäisen.
Väri
Tumman kirsikanpunainen, keskitumma, kirkas
Tuoksu
Runsaasti mustaherukan, kirsikoiden ja granaattiomenan aromeita. Balsamicoa ja kukkaisia tuoksuja. Hiven lakritsia, tuoretta kookosta ja kaakaota.
Maku
Mehevä ja hilloinen, keskitäyteläinen ja kypsien marjojen sävyttämä makuelämys. Viinistä voit löytää kirsikkahillon, luonnonmarjojen ja tumman luumun aromeita. Kypsät tanniinit luovat rakenteesta täydellisen parin ruoille.
Ruokasuositus
Kevyille liharuoille kuten kanalle ja possulle. Oiva valinta myös monia makuja sisältävien noutopöytien rinnalle.
- Tuottaja
-
Raventos Codorniu
- Maa
-
Espanja
- Alue
-
Katalonia
- Appellaatio
-
DO Costers del Segre
- Rypälelajike
-
55% Cabernet Sauvignon, 25% Tempranillo, 20% Syrah
- Alkoholipitoisuus
-
14,00 %
- Sokeripitoisuus
-
4,00 g/l
- Happopitoisuus
-
5,80 g/l
- Pullokoko
-
0,75 l
- Pakkaustyyppi
-
Lasipullo
- Korkki
-
Luonnonkorkki
- Valikoimat
-
Alko, Ravintolamyynti
- Tuote Alkossa
-
Vol D'Anima De Raimat Red