Raimat Vol d'Anima Red

Mehevä ja hilloinen, monipuolinen viini

Luomu
Kana
Porsas

Mehevä ja hilloinen punaviini, jonka kypsät tanniinit tekevät viinin rakenteesta täydellisen parin monenlaisille ruoille

Valmistus

Rypäleet on poimittu yön viileinä tunteina, jotta viinin raikkaus säilyisi. Tertut viilennetään ensin 15ºC ja jaetaan kahteen eri satsiin: ensimmäinen satsi vinifioidaan niin, että rypäleitä säilytetään 24-48 tuntia samassa alhaisessa lämmössä, mikä tekee viinistä hedelmäisen ja raikkaan. Tämän jälkeen viini käytetään 25ºC. Toinen satsi käytetään korkeammassa lämpötilassa, mikä luo viiniin enemmän tekstuuria ja kompleksisuutta. Nämä kaksi satsia yhdistetään, luoden lopputuloksesta nuorekkaan, modernin ja runsaan hedelmäisen.

Väri

Tumman kirsikanpunainen, keskitumma, kirkas

Tuoksu

Runsaasti mustaherukan, kirsikoiden ja granaattiomenan aromeita. Balsamicoa ja kukkaisia tuoksuja. Hiven lakritsia, tuoretta kookosta ja kaakaota.

Maku

Mehevä ja hilloinen, keskitäyteläinen ja kypsien marjojen sävyttämä makuelämys. Viinistä voit löytää kirsikkahillon, luonnonmarjojen ja tumman luumun aromeita. Kypsät tanniinit luovat rakenteesta täydellisen parin ruoille.

Ruokasuositus

Kevyille liharuoille kuten kanalle ja possulle. Oiva valinta myös monia makuja sisältävien noutopöytien rinnalle.

Tuottaja
Raventos Codorniu
Maa
Espanja
Alue
Katalonia
Appellaatio
DO Costers del Segre
Rypälelajike
55% Cabernet Sauvignon, 25% Tempranillo, 20% Syrah
Alkoholipitoisuus
14,00 %
Sokeripitoisuus
4,00 g/l
Happopitoisuus
5,80 g/l
Pullokoko
0,75 l
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Luonnonkorkki
Valikoimat
Alko, Ravintolamyynti
Tuote Alkossa
Vol D'Anima De Raimat Red