Canneto Rosso di Montepulciano

Raikas, hieman mausteinen punaviini Italiasta leikkeleille, pastoille ja vaaleille lihoille

Vegaaninen
Luomu
Kana
Liha
Pasta
Seurustelu

Valmistus

Tarkoin valitut rypäleet murskataan hellävaroen. Käyminen terästankeissa kontrolloidussa lämpötilassa (29° C), tarkoin valittujen hiivojen kanssa. Maseraatio 13 päivää. Kypsytys: 6 kuukautta terästankeissa ja 3 kuukautta pullossa

Väri

Rubiininpunainen

Tuoksu

Eloisa kirsikkojen ja orvokin aromi sekä hieman mausteisuutta

Maku

Raikas, eloisat tanniinit

Ruokasuositus

Leikkeleet, pastat, valkoinen liha

Tuottaja
Canneto
Maa
Italia
Alue
Toscana
Appellaatio
DOC Rosso Di Montepulciano
Rypälelajike
Sangiovese 80%, Merlot 20%
Alkoholipitoisuus
14,00 %
Sokeripitoisuus
1,00 g/l
Happopitoisuus
4,90 g/l
Pullokoko
0,75 l
Pakkaustyyppi
lasipullo
Korkki
Muu suljenta
Valikoimat
Alko
Tuote Alkossa
Canneto Rosso di Montepulciano