Luomu Tempranillo
Rypäleet viinin tulevat 17 hehtaarin kokoiselta luomusertifioidulta viinitarhalta Harowithista. Rypäleet ovat kasvaneet ympäristöä kunnioittaen. Viini valmistetaan perinteisesti: putsauksen ja hellävarovaisen puristamisen jälkeen tapahtuu alkoholinkäyminen. Maserointi kestää kaksi viikkoa, jonka aikana viinistä tulee rakenteeltaan kevyempi, raikkaampi ja hedelmäisempi. Viini kypsyy 9 kuukautta amerikkalaisissa tammitynnyreissä (20 % tynnyreistä on uusia), mikä tuo viiniin kompleksisuutta ja pyöristää lopputuotetta.
Intensiivinen rubiininpunainen
Tyypillisiä Tempranillon aromeja: tummia marjoja, orvokkia, laktritsia, mausteisuutta tynnyrikypsytyksestä (vaniljaa ja paahdettua kahvia)
Raikas, ilmeikäs, tasapainoinen ja mieluisa
Sopii erityisen hyvin kevyillekin ruoille kuten riisiruoille sekä juustoille, pateille, padoille, kasviksille ja kalalle.