Viña Pomal Ecológico

Luomu Tempranillo

Luomu
Juusto
Kasvis
Seurustelu

Valmistus

Rypäleet viinin tulevat 17 hehtaarin kokoiselta luomusertifioidulta viinitarhalta Harowithista. Rypäleet ovat kasvaneet ympäristöä kunnioittaen. Viini valmistetaan perinteisesti: putsauksen ja hellävarovaisen puristamisen jälkeen tapahtuu alkoholinkäyminen. Maserointi kestää kaksi viikkoa, jonka aikana viinistä tulee rakenteeltaan kevyempi, raikkaampi ja hedelmäisempi. Viini kypsyy 9 kuukautta amerikkalaisissa tammitynnyreissä (20 % tynnyreistä on uusia), mikä tuo viiniin kompleksisuutta ja pyöristää lopputuotetta.

Väri

Intensiivinen rubiininpunainen

Tuoksu

Tyypillisiä Tempranillon aromeja: tummia marjoja, orvokkia, laktritsia, mausteisuutta tynnyrikypsytyksestä (vaniljaa ja paahdettua kahvia)

Maku

Raikas, ilmeikäs, tasapainoinen ja mieluisa

Ruokasuositus

Sopii erityisen hyvin kevyillekin ruoille kuten riisiruoille sekä juustoille, pateille, padoille, kasviksille ja kalalle.

Tuottaja
Raventos Codorniu
Maa
Espanja
Alue
Rioja
Appellaatio
DOC Rioja
Rypälelajike
100 % Tempranillo
Alkoholipitoisuus
13,50 %
Sokeripitoisuus
1,20 g/l
Happopitoisuus
5,00 g/l
Pullokoko
0,75 l
Pakkaustyyppi
lasipullo
Korkki
Luonnonkorkki
Valikoimat
Alko, Ravintolamyynti
Tuote Alkossa
Viña Pomal Ecológico