Hahn Family Wines

Kalifornian Montereyn alueen maaperä innoitti espanjalaiset lähetystyöntekijät istuttamaan alueelle viiniköynnöksiä jo 1700 -luvun lopulla. Vajaat 200 vuotta myöhemmin Hahnin viinitalon perustajat Nicky ja Gaby Hahn ostivat alueelta maata. Aluetta hallitsivat silloin karja, lampaat ja hevoset, viininviljely oli toisarvoista. Nicky Hahn näki heti maaperän potentiaalin ja 1980-luvulla Hahnin perhe lanseerasi ensimmäisen viininsä Santa Lucia Highlandin alueelta. Tämä alue on sittemmin saavuttanut oman laatuluokituksensa (SLH, American Viticultural Area), Nicky Hahn ajoi asiaa voimakkaasti ja tämä toteutui 1991.

Nykyisin Hahn Family Wines on Nickyn ja Gabyn pojan, Philipin johdossa. Tila käsittää noin 250 ha ja siellä viljellään kestävän kehityksen periaatteilla enimmäkseen Pinot Noir ja Chardonnay -rypäleitä.

Tuottajan valikoima