Sulje

Trivento Reserve Malbec

Erinomainen grillausviini joka sopii mehevän pihvin mutta myös pitkään hauduetun lihan kanssa, kuten rosvopaisti tai nyhtöliha. Silkkiset tanniinit tekevät tästä viinistä hyvinkin ruokaystävällisen monikäyttöviinin.

Erinomainen grillausviini joka sopii mehevän pihvin, mutta myös pitkään haudutetun lihan kanssa. Kevyen tamminen, tasapainoinen ja samettinen, pitkä jälkimaku.

Valmistus: 6kk tammitynnyrikypsytys ranskalaisissa tammitynnyreissä, sekä 5kk pullokypsytys.

Väri: Rubiininpunainen

Tuoksu: Tumman luumuinen, vaniljainen, Kirsikkainen, karhunvattukainen

Maku: Keskitäyteläinen, keskitanniininen, karhunvattuikainen, kirsikkainen, kypsän karpaloinen

Makuprofiili: Mehevä & Hilloinen

Ruokasuositus: Loistava viini grilliruokien seuraksi. Kokeile myös pitkään haudutettujen liharuokien kanssa.

Käyttövinkki: Erinomainen grillausviini joka sopii mehevän pihvin mutta myös pitkään hauduetun lihan kanssa, kuten rosvopaisti tai nyhtöliha.

Maahantuoja: VCT Finland
Maa: Argentiina
Tuotantoalue: Mendoza
Tuottaja: Trivento
Alkoholipitoisuus: 12.50 %
Sokeripitoisuus: 5.3 g/l
Happopitoisuus: 4,9 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Metallinen kierrekapseli
Rypäleet: Malbec
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Trivento Bodegas y Vinedos – viinitalo jonka Concha y Toro perusti vuonna 1996 Argentiinaan. Tänä päivänä yksi Argentiinan merkittävimmistä viinin tuottajista. Trivento omistaa kahdeksan viinitarhaa Mendozan parhailla alueilla. Viinitarhojen pinta-ala on yli 12 000 hehtaaria, joissa kasvaa sekä Argentiinan kansallisrypäleitä Malbecia ja Torrontesia, että myös klassisia rypälelajikkeita, kuten Cabernet Sauvignon, Syrah ja Chardonnay.

Mendozalle viinialueena antavat leimaa kolme vahvaa tuulta, jotka vuorollaan puhaltavat alueen yli; Polar, Sudestada sekä Zonda. Näistä tuulista Trivento on saanut nimensä. Trivento tarkoittaa suomenkielellä ”kolmea tuulta”.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »