Sulje

Plan B! Tempranillo Viognier

Tumma ja kuiva espanjalainen Tempranillo kohtaa mielenkiintoisen Viognierin, tehden kokonaisuudesta toisaalta rustiikkisen ja toisaalta säkenöivän marjaisan.

Valmistus: Rypäleet on poimittu maaliskuussa 2017. Käyminen perinteisissä terästankeissa, jonka jälkeen viinistä 25% kypsyy uusissa ranskalaisissa tammitynnyreissä ja 75% vanhoissa. Viognier on lisätty ennen pullotusta joulukuussa 2018.

Väri: Tummanpunainen

Tuoksu: Mansikkainen ja tummia marjoja

Maku: Keskitäyteläinen, kuiva, tummia marjoja ja hitusen viogneria

Ruokasuositus: Espanjalaiset tapasruoat, kikherne tai chorizo padat

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Australia
Tuottaja: Plan B!
Alkoholipitoisuus: 14,5
Sokeripitoisuus: < 3.0 g/l
Happopitoisuus: 5,7 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Metallinen kierrekapseli
Rypäleet: 97,4% Tempranillo, 2,6% Viognier
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Plan B! On kolmen viiniasiantuntijan vuonna 2003 perustama innovatiivinen viinitalo läntisessä Australiassa, suhteellisen viileällä Frankland River -viinialueella. Plan B! pääsi australialaisen viinioppaan Halliday Wine Companionin 2020 Top 10 -listalle ”mustana hevosena” hienon menestyksensä ansiosta. Plan B! -viinit ovat tunnettuja maailman ympäri hyvästä hinta-laatusuhteestaan ja selkeästä makuprofiilistaan.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »