Sulje

Plan B! King Chardonnay

Moderni Chardonnay upeista Margaret Riverin maisemista Länsi-Australiasta

Valmistus: Rypäleet tulevat Länsi-Australiasta Margaret Riveriltä. Margaret River alue tunnetaan erinomaisten Chardonnay-viinien tuottajana. Rypäleet on kerätty alueen eteläpuolelta, viileämmän ilmaston vuoksi. Pullotettu kun rypälemehu vielä raikas ja eloisa. 100 % tynnyrikypsytys 10 kuukauden ajan. Viinistä 20 % kypsyy uusissa ranskalaisissa tynnyreissä ja 80 % vanhoissa.

Väri: Haalean kultaisenkeltainen

Tuoksu: Persikkaa, melonia ja hiven sitruksisuutta

Maku: Raikas ja eloisa Chardonnay, jossa maistuu persikka, greippi ja raikas hapokkuus - tammea unohtamatta. Tasapainoinen ja pitkä.

Ruokasuositus: Merenelävärisotto tai -pasta

Maahantuoja: Interbrands Wines and Spirits
Maa: Australia
Tuottaja: Plan B!
Alkoholipitoisuus: 13.3 %
Sokeripitoisuus: < 3.0 g/l
Happopitoisuus: 7,7 g/l
Pullokoko: 0.75
Korkki: Metallinen kierrekapseli
Rypäleet: 100 % Chardonnay
Valikoima: Ravintolavalikoima

Tuottajan tiedot

Plan B! On kolmen viiniasiantuntijan vuonna 2003 perustama innovatiivinen viinitalo läntisessä Australiassa, suhteellisen viileällä Frankland River -viinialueella. Plan B! pääsi australialaisen viinioppaan Halliday Wine Companionin 2020 Top 10 -listalle ”mustana hevosena” hienon menestyksensä ansiosta. Plan B! -viinit ovat tunnettuja maailman ympäri hyvästä hinta-laatusuhteestaan ja selkeästä makuprofiilistaan.

Tuottajan viinivalikoimaan » Tuottajan verkkosivuille »

Oletko kiinnostunut viineistä?

Viiniposti tarjoaa vinkkejä herkullisempaan elämään! Kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla viinimaailman trendeistä, esittelee uutuudet, yhdistää viinin ja ruoan, kurkistaa ravintoloiden keittiöihin ja kutsuu mukaan maistelemaan!

Viinipostiin »